Covei şi gaşca lui rămân în arest


    Membrii grupării din Craiova scoteau fraudulos din ATM-uri din Sydney şi Melbourne până la 70.000 de lei pe zi
Membrii grupării din Craiova scoteau fraudulos din ATM-uri din Sydney şi Melbourne până la 70.000 de lei pe zi

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia de arestare preventivă a lui Iustin Covei şi a altor 13 persoane, acuzate în dosarul fraudelor cu carduri bancare, informează Mediafax.

Iustin Covei - fiu de judecător şi nepot de procuror -, a declarat, joi, magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti că nu trăieşte "din furat bani de pe carduri", ci din vânzarea de maşini, precum şi cu banii proveniţi de la părinţii lui.

Întrebat de magistraţi cum îşi explică faptul că unitatea ATM de la punctul bancar Carpatica i-a reţinut un card, Iustin Covei a povestit că documentul bancar respectiv nu avea cum să fie fals, deoarece era al prietenei lui, fiind folosit şi ulterior, chiar şi la ghişeul unei bănci pentru a scoate bani cash.

Covei a spus că folosea un card al prietenei sale, deoarece banii pe care el trebuia să-i primească de la o firmă de asigurare se puteau lua numai de pe acest document, tânăra fiind proprietara maşinii care era despăgubită de către firma asiguratoare.

De asemenea, Covei a arătat că nu avut "discuţii cu străini" şi că nu a vorbit niciodată despre carcase de plastic. El a precizat că discuţiile sale telefonice s-au referit întotdeauna numai la vânzarea de maşini şi că nu a vorbit niciodată cu persoane din Australia.

Iustin Covei a fost suprins, în aprilie, de camerele de supraveghere de la o bancă din Craiova când retrăgea fraudulos bani dintr-un ATM, cu două carduri contrafăcute, numerele utilizare aparţinând unor instituţii bancare din Italia, potrivit procurorilor.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg