Cozonaci Baigli - Dragoş Eugen

Ultima actualizare:

Umplutura: 500 g nucă, 300 g zahăr.

Mod de preparare:

Punem maia la dospit din drojdie, lapte şi făină, apoi adăugăm ouăle bătute, zahărul şi margarina topită. Frământăm bine apoi lăsăm la dospit.

După ce a crescut rupem compoziţia în două-trei bucăţi, o întindem, presărăm nuca amestecată cu zahărul, rulăm şi apoi lăsăm din nou să stea cam 15 minute.

Ungem cozonacii cu ou şi apoi îi dăm la cuptor până devin rumeni aurii. Putem să îi mai umplem şi cu mac, rahat sau stafide.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bunt erleuchtet chinas jpg
image png
Warren Buffett FOTO Profimedia jpg
turcia jpg
casa jpg
trafic inchis A1 vant jpg
pietrele vii din Romania  jpg
Starship shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net