Cream: «Toţi mă întrebau dacă sunt gravidă»

Ultima actualizare:

A fost în depresie din cauza operaţiei ratate la nas, dar şi din cauza siluetei.

Acum, când fericirea a revenit pe strada ei, Claudia Pavel (25 de ani) ne-a povestit, de-a fir a păr, cum a ajuns la silueta din adolescenţă.

„Am ajuns aşa din cauza delăsării. Nu mai aveam grijă deloc de mine. Mâncam seara o prăjitură, apoi mai ceream una. Seara mâncam de la fast-food. Îmi dădeam seama că am pus câteva kilograme, dar nu mi se păreau foarte multe. Îmi mai cumpăram tricouri largi care acopereau burtica", ne-a povestit, acum amuzată, Claudia.

Solista a fost trezită la realitate în luna noiembrie, atunci când a susţinut un concert live la Teatrul Naţional.

„În acea seară, toţi mă întrebau dacă sunt gravidă. Acum îmi vine să râd, dar atunci plângeam de ciudă. Am decis că e timpul să fac ceva abia în februarie. Am consultat şi nutriţionişti, care îmi ziceau să mănânc brânză de vaci cu ardei, însă rezultatele au apărut abia când am decis să devin vegetariană. Am renunţat complet la lactate, de orice fel, dar şi la carne", ne-a mai povestit artista, care şi-a adăugat în meniu doar produse naturale: seminţe de in, caju, migdale, spanac, broccoli, tofu (brânză din soia), peşte, vinete etc.

Rezultatul a apărut relativ repede şi, după cinci luni, Claudia a dat jos 15 kilograme. Acum arată perfect şi se întreţine şi cu mult sport.

Iată reţeta miraculoasă:

- supă de roşii cu ardei copt;

- salată verde cu somon afumat, castraveţi şi măsline;

- peşte dorada la grătar;

- spanac gratinat;

- zacuscă, salată de vinete fără maioneză;

- brânză tofu (din soia).

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg