Credinţa îl ţine pe Emeghara la Steaua!

Ultima actualizare:

NU RATA

Emeghara şi-a întâlnit «fratele» la Grasshopper

A lăsat Steaua pentru terenuri

Gigi Becali: "Piţurcă l-a împrumutat pe Mititelu cu 1.800.000 de euro"

Gigi Becali: "Aş da 2 milioane de euro pe Mihai Costea şi pe Găman"

Fundaşul lateral intrase în vizorul managerului general Mihai Stoica, dar şi al antrenorului Marius Lăcătuş, ambii considerând că ar fi mai bine ca fotbalistul de 26 de ani să fie pus pe liber în această iarnă, urmând a se negocia aducerea tânărului Gabriel Matei de la Pandurii ca dublură pentru brazilianul Éder Bonfim.

Totuşi, patronul Gigi Becali nici nu se gândeşte la o despărţire de Emeghara. Motivul? Emeghara este cel mai credincios jucător din lotul lui Lăcătuş.

Îşi ia Biblia peste tot cu el şi a învăţat versete întregi din Psalmi. Spre deosebire de alţi colegi, Emeghara nu se uită deloc la filme sau la desene animate, nu e pasionat de jocuri video, astfel că singura sa metodă de relaxare în cantonamente este studiul Bibliei.

"Eu nu pot să îl dau afară pe Emeghara. Mereu stă în post şi rugăciune. Pentru mine asta contează, eu vreau oameni credincioşi la echipă", a declarat latifundiarul din Pipera.

Din acest motiv, se pare că steliştii vor amâna achiziţionarea lui Matei pentru vara anului viitor, mai ales că fundaşul de 20 de ani este văzut ca fiind un jucător indispensabil în viziunea lui Petre Grigoraş.

"Am stabilit strategia pentru retur cu antrenorul Grigoraş, suntem la retrogradare şi am convenit că jucătorii pe care el îi vede titulari nu vor pleca decât în vară. Până acum, avem oferte financiare bune pentru Matei, Pintilii, Cardoso, Chiricheş, Băcilă şi Voiculeţ", ne-a declarat ieri preşedintele gorjenilor, Marin Condescu.

Dică negociază cu Astra, dar ar vrea la Steaua

Nicolae Dică şi-a reziliat luni contractul cu italienii de la Catania, fiind contactat deja de Astra Ploieşti.

"Are multe calităţi, mai are şi unele defecte la viteza jocului, dar va fi un câştig pentru Astra", a spus patronul Ioan Niculae. Atacantul de 30 de ani speră însă să fie contactat şi de Steaua: "Întotdeauna mi-am dorit să revin la Steaua, dar cred că e foarte greu să mai ajung acolo".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net