Crimele care ne-au făcut părul măciucă în anul 2011! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anul 2011 a fost marcat de câteva crime care cu siguranţă vor intra în istorie. În rândurile de mai jos vă prezentăm o selecţie a celor mai importante evenimente de acest fel ce au avut loc în anul care tocmai se încheie.

1. Masacrul din Oslo, NorvegiaAnders Breivik a şocat o lume întreagă în luna iunie, când a ucis 90 de persoane în două atentate care erau "necesare", aşa cum avea să declare el însuşi mai târziu la proces.

Bărbatul de 32 de ani a comis astfel cea mai mare tragedie care a lovit Norvegia după al doilea război mondial. Pe 22 iunie, Breivik a pătrus într-o şcoală de vară a unei organizaţii de tineret numită Partidul Laburist şi a început să tragă la întâmplare în cele 600 de persoane participante.  77 şi-au pierdut atunci viaţa în acest atac sângeros.

Cu doar câteva ore înainte, Breivik a ucis şapte persoane în centrul capitalei Oslo, într-un atentat cu bombă.

După acest atentat, el s-a costumat în poliţist şi s-a dus pe insula Utoya, acolo unde avea loc şcoala de vară, pretinzând că vrea sa asigure securitatea participantilor după explozia de la Oslo pe care chiar o pusese la cale. În total, norvegianul a ucis 92 de persoane. Vezi VIDEO cu victimele criminalului

2. Atentatul din Liege, Belgia

Nordine Amrani, un belgian în vârstă de 33 de ani, a aruncat săptămâna trecută cu o grenadă în mijlocul unor oameni care se aflau într-o staţie de autobuz din oraşul Liege.

În urma acestui atac au murit doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi, respectiv, 17 ani, o femeie în vârstă de 75 de ani şi un bebeluş de 17 luni. Alte 125 de persoane au fost rănite cu schijele provenite la grenade sau cu cioburile care au căzut din clădiri în urma exploziei. Ulterior, în casa lui Amrani poliţia a descoperit cadavrul unei femei de 45 de ani, pe care criminalul o omorâse înainte de a comite atacul din Liege. La câteva ore după atentele pe care le-a produs, bărbatul s-a sinucis cu un glonţ în cap. El nu a lăsat niciun bilet pentru a-şi explica faptele.

După comiterea atacului, Nordine Amrani s-a sinucis

simeon stalpnicul png

3. Crima de la Cernavodă

La începutul acestui an, Bogdan Mitu a ucis-o pe Gabriela, soţia lui în vârstă de 23 de ani, care îl ameninţase că vrea să divorţeze. Orbit de furie, el a înecat-o pe femeie în Dunăre, după care s-a sinucis în acelaşi mod.

Înainte de a comite crima, Bogdan şi-a sunat prietenul cel mai bun, pe Giani Deli Iorga, pentru a-i spune de intenţiile soţiei lui. Giani s-a dus atunci la părinţii Gabrielei, pentru a-i convinge să nu o lase pe tânără să divorţeze. Petre Garoafă, tatăl fetei, s-a luat la ceartă cu Giani, ameninţându-l cu un cuţit.

Deli Iorga şi-a pierdut atunci minţile şi i-a înjunghiat pe socrii prietenului său. După comiterea crimelor, el a plecat acasă, aruncând arma crimei pe drum.

Ulterior, cineva i-a spus că Bogdan si Gabriela Mitu s-au omorât, moment în care şi-a dat cu adevărat seama de ceea ce a făcut. După ce a fost arestat, Giani Deli Iorga a declarat poliţiştilor că Bogdan, prietenul său cel mai bun, era bolnav de cancer în fază terminală şi mai avea de trăit cel mult trei săptămâni. Totodată, el a spus că a comis dublul asasinat "într-un moment de nebunie", dorind iniţial doar să îl ajute pe Bogdan, care îi spusese ca se va sinucide dacă Gabriela va intenta divorţ.

Giani Deli Iorga ( foto strânga), i-a ucis pe soţii Garoafă, în timp ce Bogdan Mitu( dreapta jos) a înecat-o pe soţie lui, după care s-a sinucis

4. Crima din Primăverii

La începutul lunii iulie, Capitala a fost zguduită de o crimă îngrozitoare. Cristina Verona, jurnalistă de succes, şi-a axfisiat mama cu o pernă, după care s-a spânzurat de un calorifer.

Cadavele celor două femei au fost descoperite după cinci zile, fiind deja în stare de putrefacţie. Cristina Verona a fost jurnalistă la mai multe publicaţii din România, fiind descrisă de colegi drept o femeie cu o inteligenţă extraordinară. Ea nu a lăsat niciun un bilet prin care să îşi justifice crima sau sinuciderea, dar apropiaţii bănuiesc că totul s-a petrecut după ce Cristina s-a certat cu iubitul ei, care aflase că aceasta l-a înşelat de mai multe ori.

5. Calugăr decapitat, găsit în mijlocul unui drum

Pe 19 noiembrie,  cadavrul unui bărbat decapitat a fost găsit într-un sac la marginea unui drum din Ghindăreşti, judeţul Constanta. Ulterior, s-a descopeirt că trupul neînsufletit aparţinea călugărului Alexe Artiom, în vârstă de 40 de ani.Descoperirea cu adevărat şocantă în acest caz a venit după câteva zile de la descoperirea cadavrului.

Călugarul era homosexual şi fusese ucis de un bărbat de 54 de ani, care a recurs la acest gest extrem după ce slujitorulul Domnului i-a propus să întreţină relaţii sexuale cu el. Criminalul, pe nume Simion Ivan, s-a enervat si l-a decapitat pe călugar, folosindu-se de un ciocan si de un cutit.

În telefonul călugărului s-au găsit mai multe mesaje cu tentă sexuală trimise către un bărbat, fapt ce demonstra spusele criminalului. La autopsie, medicii au observat chiar că bărbatul avea unghiile de la picioare făcute cu ojă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net