Crina Matei: «Nu îmi plac vacanţele mai lungi de două zile»

Ultima actualizare:
Crina Matei, vacanta, hunedoara
Crina Matei, vacanta, hunedoara

Cine nu-şi doreşte vacanţe în locuri exotice unde să se bucure de relaxare la malul mării, într-un hamac, la umbra palmierului. Sau undeva la munte, la distracţie. Cu cât mai lungă vacanţa, cu atât mai bine! Practic, ea e una dintre puţinele bucurii ale unui angajat. Există, însă, persoane care nu au avut vacanţe şi nici nu şi le doresc. Spre exemplu, Crina Matei.

Actriţa şi cântăreaţa mărturiseşte că nici nu îşi aduce aminte de când nu a avut o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de ani, oricum. În schimb, călătoreşte foarte mult, cu treabă. „Eu nu duc lipsa călătoriilor, geanta mea e mereu la uşă. Am concerte şi spectacole de teatru atât în ţară, cât şi în afară. Când ajung într-un loc frumos, dacă îmi permite timpul, mai stau o zi sau două acolo, în plus, ca să vizitez. Eu n-am nevoie de vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, n-am simţit dorinţa de a face o călătorie special în scopul vacanţei, iar cei care sunt mereu pe drumuri mă înţeleg", spune Crina.

Şi totuşi, măcar o săptămână pe an, într-un loc exotic, relaxarea, liniştea, nisipul fin?!... insistăm noi. Nu, Crina nu îşi doreşte aşa ceva. Dimpotrivă. Pe ea, perioadele lungi de pauză o obosesc."Eu sunt o persoană practică, mă duc doar cu treabă. Şi am văzut o mulţime de oraşe în călătoriile mele. Merg pe principiul că ce poate fi mai frumos decât să te duci într-un loc nou şi să câştigi şi bani. Nu-mi place să stau, să vegetez. De odihnit, mă odihnesc noaptea", mai spune, simplu, Crina Matei.

Inclusiv în weekend munceşte. „Urarea «weekend plăcut!» de la sfârşitul săptămânii nu o înţeleg. Eu atunci muncesc cel mai mult".


    Crina Matei, vacanta, hunedoara
Crina Matei, vacanta, hunedoara

La Festivalul Medieval de la Hunedoara, unde a jucat piesa "Povestea corbului"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net