Crina Matei: «Nu îmi plac vacanţele mai lungi de două zile»

image
Crina Matei, vacanta, hunedoara

Cine nu-şi doreşte vacanţe în locuri exotice unde să se bucure de relaxare la malul mării, într-un hamac, la umbra palmierului. Sau undeva la munte, la distracţie. Cu cât mai lungă vacanţa, cu atât mai bine! Practic, ea e una dintre puţinele bucurii ale unui angajat. Există, însă, persoane care nu au avut vacanţe şi nici nu şi le doresc. Spre exemplu, Crina Matei.

Actriţa şi cântăreaţa mărturiseşte că nici nu îşi aduce aminte de când nu a avut o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului. Vorbim de ani, oricum. În schimb, călătoreşte foarte mult, cu treabă. „Eu nu duc lipsa călătoriilor, geanta mea e mereu la uşă. Am concerte şi spectacole de teatru atât în ţară, cât şi în afară. Când ajung într-un loc frumos, dacă îmi permite timpul, mai stau o zi sau două acolo, în plus, ca să vizitez. Eu n-am nevoie de vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, n-am simţit dorinţa de a face o călătorie special în scopul vacanţei, iar cei care sunt mereu pe drumuri mă înţeleg", spune Crina.

Şi totuşi, măcar o săptămână pe an, într-un loc exotic, relaxarea, liniştea, nisipul fin?!... insistăm noi. Nu, Crina nu îşi doreşte aşa ceva. Dimpotrivă. Pe ea, perioadele lungi de pauză o obosesc."Eu sunt o persoană practică, mă duc doar cu treabă. Şi am văzut o mulţime de oraşe în călătoriile mele. Merg pe principiul că ce poate fi mai frumos decât să te duci într-un loc nou şi să câştigi şi bani. Nu-mi place să stau, să vegetez. De odihnit, mă odihnesc noaptea", mai spune, simplu, Crina Matei.

Inclusiv în weekend munceşte. „Urarea «weekend plăcut!» de la sfârşitul săptămânii nu o înţeleg. Eu atunci muncesc cel mai mult".

simeon stalpnicul png
Crina Matei, vacanta, hunedoara

La Festivalul Medieval de la Hunedoara, unde a jucat piesa "Povestea corbului"

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
spitalul judetean webp
image
image
image
image
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg