Cristea, 5.000 € amendă că a fugit de la Săftica pentru Bianca

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Momente ca-n basme, miercuri noaptea, la baza Săftica. „Prinţul" Adrian Cristea a fugit din cantonament şi s-a întors, ca o Cenuşăreasă, după două ore.

Capul răutăţilor a fost Bianca Drăguşanu, care a venit şi l-a „răpit" cu maşina.

Un nou scandal a pus pe jar clubul din Ştefan cel Mare. Şi de această dată, protagonist este acelaşi Adrian Cristea, care, în ultimul timp înscrie de toate, numai goluri nu.

    Mai citeşte:        Bianca lui Bote: «Cristea m-ar duce şi pe Lună»        Cristea a urmărit-o pe Bianca la o prezentare de modă        Bianca lui Bote l-a băgat pe Capatos între sâni - VIDEO

De această dată, dinamovistul a făcut-o lată, comportându-se exact ca un adolescent îndrăgostit, care a fugit de acasă pentru femeia iubită.

Aşadar, miercuri, la miezul nopţii, când colegii lui dormeau duşi după un antrenament obositor, „Prinţul" se furişa, tiptil-tiptil, pe poarta bazei de la Săftica.

Afară îl aştepta cu maşina blonda care i-a luat complet minţile, nimeni alta decât Bianca Drăguşanu.

Cei doi s-au îndreptat spre Bucureşti şi s-au întors relativ repede, după două ore petrecute împreună, probabil la restaurant, într-un club sau, cine ştie?, chiar în apartamentul fotbalistului, acolo unde Bianca se simte ca acasă.

Escapada mijlocaşului nu a rămas fără urmări, pentru că a ajuns repede la urechile şefilor.

Aceştia, împreună cu antrenorul Ioan Andone, au decis să-l amendeze pe fotbalist cu 5.000 de euro.

Dintre toţi, cel mai dezamăgit a fost Ando, care declarase recent că „îşi doreşte la echipă un Adrian Cristea dornic de trofee".

Duminică, Bianca nu a răspuns la telefon pentru a comenta evenimentul.

Bote a părăsit-o din cauza lui Cristea!

Bianca Drăguşanu a negat în permanenţă că ar avea vreo legătură intimă cu Adrian Cristea, chiar dacă petrec foarte mult timp împreună: vacanţe, plimbări în parc, mese la restaurant, ba chiar cafele în apartamentul dinamovistului.

simeon stalpnicul png

De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care designerul Cătălin Botezatu a încheiat relaţia cu Bianca, fiind dezamăgit de comportamentul acesteia.

Pentru a mai îndulci situaţia, fotomodelul a făcut recent o declaraţie antologică: „Eu nu voi fi niciodată blonda lui Cristea, voi rămâne blonda lui Bote".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
roaba record jpg
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net