Cristea, nu-ţi mai ajunge Bianca?

simeon stalpnicul png

Deşi în stânga şi în dreapta pozează ca fiind îndrăgostit lulea de Bianca Drăguşanu, lui Adrian Cristea în fug ochii în continuare şi după alte femei. Cea pe care a pus ochii este un superb fotomodel, Eleni Corfiate.

Senzuala brunetă Eleni Corfiate, care a apărut pe ultima copertă a revistei FHM, i-a căzut cu tronc fotbalistului Adrian Cristea. Aceasta a mărturisit pentru Click! că mijlocaşul Universităţii Cluj o abordează insistent pe Facebook.

"Imediat după apariţia pe piaţă a revistei, am început să primesc mesaje şi să fiu abordată pe chat-ul Facebook de un fotbalist. Acest bărbat din prima mi-a vorbit despre sex, de fapt numai despre asta vorbea. Şi-a dorit mai multe întâlniri cu mine, deşi eu i-am explicat că am o relaţie stabilă", a declarat Eleni.

Tânăra de 26 de ani, originară din Brăila, a continuat dezvăluirile cu privire la insistenţa cu care Cristea o aborda, dar şi faptul că acesta nu dorea să-şi strice relaţia cu Bianca.

Eleni Corfiate face furori cu pictorialele în care apare cu sânii goi, în poziţii foarte sexy

simeon stalpnicul png

"Când m-a contactat pe Facebook, mi-a zis că e logodit cu Bi, dar că vrea să mă cunoască. Fotbalistul ăsta e logodit cu o mare divă a showbizului românesc, Bianca Drăguşanu. Mi-a sugerat să fiu discretă şi să nu fac rahaturi prin presă", a mai spus Eleni.

simeon stalpnicul png

Deşi n-a dat curs invitaţiilor lui Cristea, Eleni Corfiate îl consideră pe «Prinţ» un bărbat interesant, însă doar atât.

"Mie îmi place de Cristi Chivu. E un bărbat cu capul pe umeri", a încheiat top-modelul.

Sunt de un an și jumătate împreună

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu formează un cuplu de la începutul anului trecut, dar de-a lungul timpului s-au certat de câteva ori. Ei s-au logodit însă în august şi au stabilit ca la anul să facă nuntă, naş urmând a le fi chiar patronul echipei Universităţii Cluj, Florian Walter.

Ca şi cadou de nuntă, el le-a promis acestora o excursie pe o insulă exotică.

Scandal cu Bote

Bianca are probleme şi cu fostul ei iubit, Cătălin Botezatu. Invitat la „Un show păcătos" (Antena 1) de luni seară, acesta i-a aruncat vorbe grele Biancăi Drăguşanu, după ce aceasta l-a tras la răspundere că îşi permite să vorbească despre ea.

"Nu ştiu cine ești tu în viaţa mea în acest moment, ca să comentezi despre mine", i-a atras atenţia asistenta tv. "Dacă mă invită Bianca la nuntă şi voi fi disponibil, merg. Dacă vrea să-i fac rochia de mireasă, i-o fac şi nu-i iau bani", ne-a declarat Cătălin Botezatu.

Eleni face Kempo

Absolventă de Jurnalism, Eleni, originară din Brăila, s-a apucat de Kempo pentru că atunci când avea 14 ani a avut parte de un eveniment traumatizant.

"Eram în scara unui bloc când uin bărbat m-a atacat şi m-a pus la pământ. A fost îngrozitor şi tocmai de aceea vreau să ştiu să mă apăr", a declarat Eleni, care ia lecţii de kempo de la campionul mondial Aurel Pirtea.

Mai citește:

Uite ce a lăsat Adrian Cristea pentru «păcătoasa» Bianca!

Cristea şi Bianca vor fi năşiţi de Florian Walter

Becali: «Eu îl iau pe Cristea, dar să-i facă Bianca program. Doar o dată pe săptămână are voie UE!»

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg