Cristi Minculescu: «Mă retrag din Iris, dar nu şi din muzică»

Ultima actualizare:

Cristi Minculescu (53 de ani) şi-a înştiinţat colegii că nu va mai face parte din îndrăgita trupă rock, Iris. Imediat după anunţul oficial postat marţi pe site-ul trupei, au început să apară şi părerile colegilor de breaslă şi ale apropiaţilor, care susţin că motivul plecării lui din trupă ar fi faptul că nu câştigă bani pe cât merită şi îşi pune în pericol sănătatea.

Solistul a fost diagnosticat, în martie 2009, cu o boală hepato-renală ereditară şi a fost supus unei operaţii de transplant hepatic. Soţia lui, Rodica, a fost cea care i-a donat o parte din ficatul ei. În 2010, medicii au decis să-i deschidă operaţia pentru a vedea dacă totul este în ordine.

Minculescu a refuzat să facă prea multe declaraţii referitoare la plecarea lui din Iris, însă a acceptat să acorde un mini-interviu postului de radio preferat, Rock FM. „M-am mirat şi eu că am ajuns în poziţia aceasta de a decide să părăsesc trupa.E o decizie care nu are nici o legătură cu băieţii din trupă, ci pur şi simplu cu vremurile pe care le trăim şi cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de faţă în România anului 2012. Pot fi foarte multe interpretări, dar am avut şi eu speranţele mele care s-au împlinit, nu s-au împlinit... Ideea e că, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu înseamnă că mă retrag din muzică şi băieţii au înţeles greşit în legătură cu chestia financiară. Sigur că banii îţi fac viaţa mai uşoară, dar nu sunt decisivi. Pur şi simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea", i-a declarat Minculescu lui Cristian Hrubaru, de la Rock FM.

image
image
image
image
image
image
permise auto jpeg
calendar ortodox 2021 22 martie sfantul sfintit mucenic vasile preotul din ancira png
Prof dr Joseph Dituri Foto Youtube jpg
bulevardul Pompeiu  jpeg
FotoJet jpg
aIMG 20220305 153438 696x392 jpg