Cristi Tabără are probleme de erecţie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandalul sexual de care a fost legat numele lui Cristi Tabără este departe de a se fi terminat. Aşa cum Click! vă informa încă din luna iulie a anului trecut, prezentatorul tv are într-adevăr probleme cu potenţa. Oare acesta e motivul care l-a împins să mângâie o fetiţă de 12 ani?

Orădeanca Daiana Ghender a fost căsătorită în urmă cu 20 de ani cu Cristian Tabără. „Căsnicia noastră a fost foarte scurtă, de aproximativ un an", a spus orădeanca.

Cristian Tabără suferă de sindromul Cushing, asociat cu impotență și devieri sexuale

La momentul izbucnirii scandalului sexual, în care Alexandra Budnaru, fiica Alinei Budnaru - fosta iubită a lui Tabără, îl acuza pe acesta că a pipăit-o în zone intime, Daiana Ghender nu a părut surprinsă.

„Am avut o încercare eşuată de căsnicie. Eu îmi doream o familie pe care el nu putea să mi-o ofere. Nu spun că era impotent, ci doar că, din diverse motive, astăzi eu am un copil şi el nu", a declarat atunci Daiana Ghender, subliniind că problemele lui Cristian Tabără nu erau fizice, ci psihice, ca dovadă faptul că nu şi-a încheiat stagiul militar, obligatoriu la acea vreme.

Citeşte şi:

«Victima» lui Tabără a fugit din București

Tabără riscă o condamnare. Toţi martorii sunt de partea victimei

Mama fetiţei «abuzate» de Tabără trăieşte din banii părinţilor!

După ce avocata fetei, Ingrid Alexandrescu, a solicitat dosarul medical de la unitatea de paraşutişti din Bucureşti, pentru a demonstra că realizatorul TV a avut probleme psihice care au dus la întreruperea stagiului militar, Daiana Ghender a confirmat că fostul său soţ suferă de sindromul Cushing, dar nu a vrut să comenteze dacă acest lucru le-a afectat relaţia.

Sindromul Cushing poate provoca probleme de erecţie la bărbaţi.

„În urma tratamentului medicamentos, pot apărea efecte adverse, precum depresia, anxietatea, problemele sexuale", a spus psihologul Camelia Bodea.

S-a căsătorit din nou, în iulie 2010, cu Loredana Lascu

Scandalul iscat în urma acuzaţiilor de pedofilie nu a reuşit să împiedice nunta dintre Cristian Tabără şi mult mai tânăra orădeancă Loredana Lascu (26 ani).

simeon stalpnicul png

Cei doi s-au căsătorit la 31 iulie 2010. Cununia religioasă s-a desfăşurat la Praid, judeţul Harghita. „Nu am nimic de declarat despre acest subiect", a spus Loredana referitor la boala soţului său.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net