Cristi Tabără nu a scăpat de acuzaţia de viol asupra unei fetiţe de 14 ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristi Tabără, directorul departamentului de film din cadrul TVR, nu a scăpat de acuzaţia de abuz sexual asupra unei minore. Procurorii au redeschis dosarul şi fac noi cercetări în acest caz. Mai mult, a apărut şi o nouă victimă.

Alina Bodnaru, fosta iubită a cunoscutului realizator tv Cristi Tabără, a depus în urmă cu un an plângere împotriva lui, acuzându-l că i-ar fi violat fiica de 12 ani.

Fetiţa i-a povestit mamei cum Tabără i-a ridicat tricoul şi a mângâiat-o peste tot în timp ce se aflau numai ei doi acasă. Din lipsă de dovezi, dosarul a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale.

simeon stalpnicul png

La 24.03.2011, însă, Alina Bodnaru şi fiica ei, Alexandra, au depus o nouă plângere împotriva rezoluţiei procurorilor. Acum câteva zile dosarul a ajuns din nou la Parchet pentru refacerea urmăririi penale împotriva lui Tabără, pentru faptele reclamate.

Mai mult, în dosar a apărut şi o nouă acuzaţie de care nu s-a ţinut cont în primă fază. O femeie din Oradea susţine că şi ea a fost agresată de Cristi Tabără pe când avea tot 12 ani şi actualul director din TVR îi dădea meditaţii la limba engleză.

„Cauza a fost trimisă înapoi la Parchetul Bucureşti în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de viol", a declarat, pentru „Adevărul" Ingrid Alexandrescu, avocata Alexandrei Bodnaru. Avocata a adăugat că va cere ca acest dosar să fie instrumentat de procurorii de la Parchetul General.

Mama Alexandrei, Alina Bodnaru, s-a bucurat de decizia judecătorilor şi ne-a declarat: „Mă bucur pentru copilul meu că începe să se facă dreptate".

Tabără: «E o decizie surprinzătoare»

Cristi Tabără a declarat că nu se aştepta la această hotărâre. „Este o decizie surprinzătoare dar am încredere în justiţie şi în Parchet că o să-şi facă datoria“, ne-a spus realizatorul TV.

Mai citeşte:

Fosta iubită a lui Tabără: «Eu şi Cristi nu mai aveam viaţă sexuală de un an»

Alina Bodnaru, femeia care îl acuză pe Cristi Tabără că i-a violat fetiţa, a lucrat cu acesta la Media Pro

Foştii colegi de la Pro TV: «Tabără a plecat din cauza scandalului cu minora»

Fetiţa

de 12 ani: «Cristian Tabără nu avea dreptul să-mi facă ce mi-a făcut»

Tatăl

presupusei victime a lui Tabără: "Cristi a recunoscut în faţa mea"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
1 mai comunism historia ra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net