Cristian Boureanu: «Valentina m-a cunoscut în cel mai prost moment financiar»

Invitaţi la Happy Hour, Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au încercat să aducă lămuriri cu privire la datoriile pe care le au.

"E o perioadă grea pentru toată lumea. La fel ca multă lume am investit în imobiliare, în terenuri. Am făcut-o în nume propriu, se vede în declaraţia de avere, au fost sume importante şi din păcate am greşit. Eu am fost pe piaţa liberă, nu am lucrat cu Statul.

Am cumpărat terenuri împrumutându-mă de la bancă. În afaceri câştigi şi pierzi. Poate mulţi se întreabă cum e la suma asta. La fel ca tot românul m-am întins mai mult decât trebuia.

Ni s-a dat de înţeles că putem să facem afaceri cu bani pe care nu-i avem. Aşa este normal în capitalism. În America, 65 la sută din proprietarii de case şi-au modificat ipotecile.

Nu sunt într-un proces cu banca. Nu sunt procese, sunt nişte paşi pe care banca trebuie să-i facă, urmând ca apoi să ia o decizie. Nu sunt terenuri în câmp, de aceea banca a stat la discuţii cu noi. Eu nu am investit în câmp, sunt investiţii în terenuri cu potenţial."

Soţia lui, Valentia Pelinel, susţine că va fi alături de Cristi "şi la bine şi la rău".

"Cred că tot ce îţi dă Dumnezeu, îţi dă cu un rost. Eu îl susţin pe Cristi orice am face. Şi dacă am rămâne fără un ban, aş sta lângă Cristi şi am lua-o de la zero. Noi suntem ok împreună. Eu îmi văd de treaba mea. FIlmez un DVD de aerobic...Frica aparţine diavolului şi trebuie să o ţi cât mai departe. Ce poate fi mai rău? Să o iei de la zero! Atunci asta este, o luăm de la zero."

"Valentina m-a cunoscut în cel mai prost moment financiar şi am pornit-o de la zero. Mie tata nu mi-a luat niciodată maşină.", a continuat Cristi, precizând că "noi nu am sărit niciodată calul. Banii câştigaţi din imobiliare nu ne-au schimbat viaţa. Cristi Boureanu nu a a avut niciodată bani deoparte. Eu sunt un om de faceri, sunt investiţi".

Pelinel: «Nu-mi părăsesc soţul nici dacă dă faliment»

Boureanu şi Pelinel, executaţi silit pentru 5 milioane de euro

Valentina Pelinel: Mă îmbrac de la second hand

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO