Cristian Gre┼úcu, ┬źvedet─â┬╗ ┼či la Hong Kong

image
Cristian Greţcu s-a plimbat pe Hollywood Boulevard

A vrut o vacanţă de iarnă exotică, într-un loc complet diferit, iar prima destinaţie pe listă a fost tocmai Hong Kong. Nu a fost prea impresionat de focul de artificii din noaptea dintre ani, însă a trăit alte experienţe memorabile.

Pe Cristian Gre┼úcu, actorul din "Land of Jokes" (Pro TV), l-a prins Revelionul exact acolo unde ┼či-a dorit - pe malul lui Hong Kong island, ├«nghesuindu-se cu c├óteva zeci de mii de chinezi s─â vad─â focurile de artificii. Totul a fost o dezam─âgire.

ÔÇ×Au fost doar c├óteva trase de pe c├ó┼úiva zg├órie-nori ┼či au ┼úinut fix cinci minute. Dar, deh, eram ├«n Hong King ┼či treceam pragul anului 2011 cu cinci ore ├«naintea oric─ârui rom├ón de acas─â. A fost mai mult o ceremonie oarecare. Spectacolul adev─ârat e ├«n noaptea de 2 spre 3 februarie, c├ónd ├«ncepe Anul Nou Chinezesc. Atunci e uluitor, asta dac─â ai nervii de a rezista ├«ntr-o ├«nghesuial─â cum numai ├«n China po┼úi g─âsi", spune actorul, la ├«ntoarcere.

Restul vacan┼úei, al─âturi de so┼úia sa, a fost memorabil─â. Actorul s-a sim┼úit ca o vedet─â ┼či pe str─âzile din Hong Kong, c├ónd a fost ÔÇ×subiectul" unei echipe de filmare imobile, format─â, evident, din manechini.

Plimbarea cu autobuzul turistic, admiratul unor peisaje unice, c─âscatul gurii prin magazine ┼či umplutul ei, apoi, cu cele mai variate feluri de m├óncare, conversa┼úia cu localnicii ├«ntr-o englez─â stricat─â, trezitul de diminea┼ú─â la etajul 23 al hotelului ┼či admirarea priveli┼čtii golfului, chiftelu┼úele de pe┼čte servite la carton la col┼ú de strad─â, apoi templele, ├«nghesuiala general─â de pe str─âzi ├«ncep├ónd cu ora 18, toate acestea reprezint─â pentru Cristian Gre┼úcu, spiritul Hong Kong-ului.

Pe toate le-a descoperit acolo, ┼či acolo au r─âmas.

Cristian Greţcu s-a plimbat pe Hollywood Boulevard

image
Actorul s-a plimbat cu ÔÇ×sampan-ulÔÇŁ (o b─ârcu┼ú─â cu motor)

Actorul s-a plimbat cu ÔÇ×sampan-ul" (o b─ârcu┼ú─â cu motor)

image
┬źAm cump─ârat nimicuri┬╗

┬źAm cump─ârat nimicuri┬╗

Shoppingul nu e pasiunea actorului din ÔÇ×Land of Jokes". De┼či recunoa┼čte c─â, pentru cei pasiona┼úi, ÔÇ×exist─â material acolo, nu glum─â".

simeon stalpnicul png
┬źAm cump─ârat nimicuri┬╗

ÔÇ×Eu mi-am cump─ârat doar nimicuri. Dou─â elicoptere, dou─â bijuterii tehnologice cu care m─â distrez de minute, iar so┼úia ┼či-a luat o pereche de papuci din lemn cu minerale dispuse dup─â un model special, care ├«┼úi maseaz─â t─âlpile c├ónd mergi.

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan