Cristina Spătar, grătar cu familia de ziua ei


    La 39 de ani, cântăreaţa  Cristina Spătar are tot ce  îşi doreşte: un soţ iubitor,  pe Alin Ionescu şi un băieţel  frumos foc, pe Albert (Foto: Arhivă personală)
La 39 de ani, cântăreaţa Cristina Spătar are tot ce îşi doreşte: un soţ iubitor, pe Alin Ionescu şi un băieţel frumos foc, pe Albert (Foto: Arhivă personală)

Petrecere mare, ieri, la vila Cristinei Spătar, situată în afara Bucureştiului! Regina R&B a împlinit 39 de ani, iar cu acest prilej s-au strâns toţi cei apropiaţi pentru a ciocni un pahar cu artista şi pentru a-i ura “La mulţi ani”.

Fiindcă a fost foarte ocupată cu cei doi copii ai săi, Albert şi Aida Maria, artista a fost ajutată la pregătirea bucatelor de soacra sa, Elena Ionescu.

Aceasta i-a făcut tot felul de bunătăţi pentru a-şi servi musafirii: de la salată de boeuf, până la salată de fructe de mare, dar şi un tort alb, în formă de pian. Socrul său, tatăl lui Alin, a fost responsabil cu grătarul.

Alin Ionescu, soţul Cristinei, i-a făcut o declaraţie de amor, care a lăsat-o fără grai: "Te iubesc şi vreau să îmbătrânim împreună", în timp ce fiul i-a transmis că o iubeşte, oferindu-i un buchet de trandafiri.

Atmosfera a fost animată de un DJ, care nu i-a lăsat pe invitaţi să stea deloc jos. Cristina a primit multe parfumuri, flori şi obiecte de decor din argint.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
FotoJet (1) jpg
cub paula seling png
infidelitate 0 jpeg
CTP
Francisca, alături de Bogdan Lățescu
image
image
image
image
image
image
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP
interpretarea viselor jpg
femeie vaccin jpg