Criză, criză dar struţul se vinde bine

Ultima actualizare:
Simona  prepară un  Stroganoff în  15 minute
Simona prepară un Stroganoff în 15 minute

Luxul nu pierde teren la români. Deşi e criză, amatorii de preparate din carne de struţ scot din buzunar 100 de lei pentru un ou sau 30 de lei pentru o friptură.

Fermele de struţi nu sunt deloc urmărite de faliment. Deşi un kilogram de carne se vinde cu 10-12 euro, preparatele cu tot cu garnitură ajung în restaurante aproape cu acelaşi preţ, dar pentru doar 200 de grame.

Nici românii amatori de delicatese nu renunţă să-şi răsfeţe papilele gustative cu o friptură sau cu o omletă.

"Carnea are consistenţa celei de vită, iar la gust se aseamănă cu cea de curcan. Pentru preparare este, nevoie să se ţină la macerat cu o sare specială cel puţin 48 de ore.


    Simona  prepară un  Stroganoff în  15 minute
Simona prepară un Stroganoff în 15 minute

Cele mai cerute preparate sunt "Evantai" şi "Stroganoff".

"Săptămâna aceasta s-au vândut 20 de porţii. Curioşii încearcă şi omleta, care este mai pufoasă decât cea obişnuită", ne-a povestit Simona Folea, bucătăreasa restaurantului "Valea cu struţi" din satul Şirnea, judeţul Braşov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
venice 2855264 1280 jpg
cozi ceausescu jpg
orasul 5 min danemarca  jpg
Produse Lidl pe raft - magazin FOTO Shutterstock
Parlamentul European si Iohannis   sala goala FOTO Radu Eremia jpg
oala presiune jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net