Cruduţa şi iubitul s-au «asortat» la maşini

simeon stalpnicul png

Daniela Crudu şi iubitul ei, Mihai Costea, au o mare pasiune pentru bolizi. Cei doi au fost recent surprinşi de fotoreporterii Click! la volanul altor maşini, tot Audi, cum aveau înainte, dar de data aceasta albe, nu negre.

Fac ce fac şi se asortează la maşini. Până de curând, Daniela Crudu şi Mihai Costea conduceau fiecare Audi A 8, fiecare un model negru. Recent, amândoi au fost surprinşi la volanul altor maşini, tot Audi, dar albe. Dacă Cruduţa a coborât câteva trepte şi a optat, mai nou, pentru un Audi A5, iubitul ei a rămas la fel de pretenţios şi are tot un Audi A 8, maşină care, nou-nouţă, costă vreo 70.000 de euro.

Cruduţa pare foarte mulţumită de Audi-ul cel nou: conduce relaxată şi vorbeşte la telefon

simeon stalpnicul png

„Nu ştiu să fie o maşină nouă. Din câte îmi aduc aminte, o are de câteva luni. Nu a primit-o cadou sau a cumpărat-o, ci a făcut un schimb cu altcineva. Maşina de acum e mai puţin scumpă decât cea pe care o avea ea înainte", a povestit, pentru Click!, o sursă din apropierea Cruduţei.

Mihai Costea şi-a personalizat numărul de la maşină: a ales anul naşterii şi iniţialele numelui

simeon stalpnicul png

Chiar dacă maşina brunetei nu e cadou, cert e că de acte şi de tranzacţie s-a ocupat Mihai Costea, iubitul ei, originar din Râmnicu Vâlcea. Acest lucru e trădat de plăcuţele de înmatriculare, ambele maşini având numere de Vâlcea.

Costea a păstrat iniţialele sale pe plăcuţă, doar Crudu nu mai are numere preferenţiale. De remarcat, de asemenea, că Mihai şi Cruduţa se asortează nu doar la maşini, ci şi la haine. Cei doi au obiceiul să iasă din casă îmbrăcaţi în jeanşi şi cu tricouri lejere. Dacă nu i-am cunoaşte şi nu am şti că sunt iubiţi, am putea crede că sunt fraţi gemeni.

Au avut aceeaşi marcă şi înainte

Cruduţa şi iubitul ei par mari fani ai acestei mărci. Şi înainte de maşinile pe care le au acum ei au avut fiecare tot Audi, de culoare neagră. Semn clar că nu le merge deloc rău din punct de vedere financiar. Daniela câştigă, conform unor surse bine informate, circa 5.000 de euro pe lună pentru emisiunea de bingo de la Antena 1. Fotbalistul, în schimb, nu prea mai e „pe val".

Mihai şi Daniela au avut înainte audi-uri negre

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Adus la Steaua în vara anului 2011 de la Universitatea Craiova, Mihai Costea abia de mai prinde echipa. El are unul dintre cele mai mari contracte din echipă, câştigând 120.000 de euro pe an, dar joacă doar din când în când. Exclus din lot în vară, pentru două luni, el a fost reprimit la echipă, dar nefiind inclus pe lista pentru Liga Campionilor poate evolua doar în competiţiile interne.

Relaţie cu multe certuri şi împăcări

Relaţia dintre Daniela Crudu (24 de ani) şi Mihai Costea (25 de ani) a fost de la început, de acum doi ani şi jumătate, una cu probleme. Patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut-o, la vremea respectivă, cu ou şi cu oţet pe fosta asistentă a lui Capatos, spunând că din cauza ei atacantul luat de la Univ. Craiova nu joacă nimic la Steaua. Cei doi însă s-au mutat împreună în noiembrie 2012. După mai multe despărţiri, împăcări şi acuzaţii că fotbalistul ar fi bătut-o şi ars-o cu ţigara, cei doi sunt acum tot împreună.

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Captura video de pe front
DNA
image
image
image
image
SAGA
Medicul stomatolog Sorina Stroe
eurovision logo foto shutterstock
calendar ortodox 2021 08 octombrie sfanta cuvioasa pelaghia png
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
reancarcare Kim Jong un şi Vladimir Putin la summitul bilateral de la Vladivostok în Rusia FOTO EPA EFE