Cu ea şi-au făcut de cap oamenii lui Obama

simeon stalpnicul png

Au apărut primele poze cu prostituata colum­­biană care a declanşat un scandal de proporţii la Secret Service!

Agenţii celui mai important om din lume l-au lăsat de izbelişte pe Obama ca să facă sex cu columbianca Dania Suarez. Mai mulţi agenţi ai serviciilor secrete americane au fost făcuţi pachet şi trimişi din Columbia înapoi la Washington, după ce s-a aflat că, în loc să-l păzească, săptămâna trecută, pe Barack Obama, care participa la un summit al statelor din America Latină, desfăşurat la Cartagena, s-au dus la un bordel.

Mai mulţi agenţi de securitate s-au dus la bordel în loc să-l apere pe Barack Obama

simeon stalpnicul png

Dania Suarez, prostituata columbiană ce a declanşat scandalul în care sunt implicaţi membri ai Serviciului Secret american, s-a supărat că cei doi agenţi care i-au solicitat serviciile au plătit doar 28 de dolari, în loc să achite 800 de dolari, suma solicitată de la început, aşa că i-a reclamat la poliţie.

Aşa a fost declanşat cel mai mare scandal din istoria instituţiei.

Are 24 de ani şi un băieţel

New York Daily News a publicat primele poze cu prostituata. Tânăra Dania Suarez are 24 de ani şi este mama unui băiat de 9 ani, după cum scrie tabloidul american.

"Nu mi-au spus niciodată că sunt cu Obama", a povestit ea, adăugând că bărbaţii au fost "foarte discreţi". Clubul de noapte se află în Cartagena, o staţiune balneară din Caraibe, unde preşedintele Statelor Unite a participat, weekendul trecut, la summit celor două Americi.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg