Cu mobilul ai acces la metrou

Ultima actualizare:

„E suficient ca abonaţii noşti să solicite printr-un mesaj scris la un număr scurt, apoi să scaneze, la dispozitivul special instalat în staţiile participante în acest program pilot, codul de bare pe care îl primesc pe telefon printr-un mesaj multimedia. Pentru a solicita un bilet de o călătorie cu metroul, clienţii Orange trebuie să trimită mesajul scris la numărul 801 (tarif 0,36 euro), pentru a solicita un bilet cu două călătorii trebuie să trimită mesajul la 802 (tarif 0,63 euro), iar pentru zece călătorii incluse – la numărul 810 (tarif 1,83 euro)”, au declarat reprezentanţii Orange prin intermediul unui comunicat de presă.

Momentan, accesul în subteran în acest fel se poate face în şase staţii de metrou: Politehnica, Grozăveşti, Petrache Poenaru, Piaţa Victoriei, Universitate şi Timpuri Noi.

Plata călătoriei în subteran cu ajutorul mobilului nu este singura metodă alternativă de acces la metrou. La începutul anului, BRD a lansat minicardul-breloc cu care se achită călătoria. Alimentat cu sume mici (de până la 100 de lei), cardul-breloc este trecut prin dreptul unui aparat de tip POS, fără interogarea codului PIN. Află în ziarul de mâine ce succes a avut această metodă de acces la metrou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net