Cu ochelarii ăştia poliţia te vede şi în casă

simeon stalpnicul png

Ochelarii Golden-i le permit poliţiştilor să vadă prin ziduri, să recunoască feţele, să vadă după colţ şi chiar să scaneze de arme posibilii suspecţi.

Este o veritabilă bijuterie tehnică ce va intra în curând în dotarea poliţiştilor britanici. Permite purtătorilor să obţină toate informaţiile posibile în timpul misiunii, folosind tehnologia de ultimă generaţie a senzorilor în infraroşu. Astfel, poliţiştii află cât mai multe informaţii fără ca măcar să-şi folosească mâinile.

Aşa se vede prin pereţi

simeon stalpnicul png

Ochiul robotic fotografiază, reţine hărţi, vede prin pereţi şi simte căldura corpului uman prin ziduri. În plus, computerul instalat pe Golden-i utilizează senzorii biometrici pentru a analiza amprente, a recunoaşte chipuri şi chiar pentru a "cântări" suspecţii.

În caz de atac, ochelarii trimit coordonatele GPS ale ofiţerului atacat şi continuă să scaneze clădirea în care se află suspectul. Ochelarii sunt creaţi de compania americană Kopin în colaborare cu mai multe echipe de pompieri şi salvatori. Au fost prezentaţi recent în Las Vegas, însă nu s-a stabilit un preţ pentru ei.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg