Culmea tupeului! Mircea Badea: «Mă simt tâlhărit de Alina Dumitru! E naivă. Aştept scuzele ei!»

simeon stalpnicul png

După ce a jignit-o pe campioana Alina Dumitru, Mircea Badea şi-a dedicat o jumătate de emisiune pentru a susţine că, de fapt, el a fost victima în acest scandal.

UPDATE. Judoka şi realizatorul TV au ajuns marţi după-amiază la pace. Alina Dumitru, despre scandalul cu Badea şi Ciutacu: «Consider incidentul închis»

Ediţia de luni a emisiunii „În gura presei" a fost deschisă de Mircea Badea cu subiectul legat de Alina Dumitru. În loc să recunoască faptul că a sărit calul, atunci când, mai întâi pe Twitter, iar apoi în emisiune, a ironizat-o pe sportiva din Cluj, Badea a lăsat de înţeles că el e victima în această poveste.

Şi, în stilul unui angajat al postului Antena 3, a indicat şi cine e de vină pentru acest scandal: presa băsistă!

„Când am văzut că Alina Dumitru a spus că e urăt ce a făcut Mircea Badea, am rămas blocat. Eu chiar nu-mi aduc aminte când am jignit-o pe Alina Dumitru! Într-adevăr, am vorbit despre ea în ultimele două minute ale emisiunii de duminică seară, însă mai aveam puţin şi făceam nişte icoane cu Alina Dumitru şi mă închinam la ele. Eu am elogiat-o pe ea. N-am jignit-o. Ah! Şi am mai postat un mesaj pe Twitter despre motivul pentru care doamna Alina Dumitru n-a votat, aşa cum a declarat chiar ea pentru agenţia Mediafax. Am zis că, probabil, are dureri la mână din cauza modului în care a fost bătută de adversara ei din Brazilia", şi-a început Badea explicaţiile.

Mesaj pentru Alina: „Maturizează-te!"

Prezentatorul de la Antena 3 a insistat că „presa abjectă, presa băsistă a indus-o în eroare pe Alina Dumitru".

Apoi, i-a transmis un mesaj Alinei: „Eu sunt victima în treaba asta. Sunt tâlhărit de doamna Alina Dumitru, fără voia ei. Ea e tânără, e naivă şi nu i-a trecut prin cap să verifice ce i-a spus presa abjectă a lui Băsescu. Doamna Alina Dumitru, haideţi să ne maturizăm până mâine (n.r. - marţi). Aştept să faceţi turul televiziunilor, să daţi declaraţii în ziare şi să vă cereţi scuze faţă de mine. Mă aştept la corectitudine din partea Alinei Dumitru. Eu sigur, sigur nu-mi cer scuze, ci aştept scuze".

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
FotoJet jpg
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
Charlene de Monaco
Annie Ernaux, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Literatura pe 2022 Foto EPA EFE
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna