Cum a fugit Gabriela Cristea de acasă, la 18 ani: «Tatăl ei a certat-o, mama a încuiat-o în cameră. A sărit pe geam şi a plecat»

simeon stalpnicul png

Mătuşa Gabrielei Cristea a povestit miercuri seară, la Acasă TV, cum s-a produs ruptura dintre vedeta de televiziune şi familia ei, când avea doar 18 ani.

De atunci au trecut două decenii, iar Gabi nu a reuşit să revină la sentimente mai bune faţă de rudele sale, chiar şi cele mai îndepărtate şi faţă de care nu ar fi avut, aparent, motive să se simtă lezată.

"Gabriela se ferea mereu de tatăl ei. A plecat odată de acasă să prezinte «Cerbul de Aur» la Braşov. Apoi a plecat la mare. Tatăl ei a certat-o foarte tare pentru că a plecat fără să anunţe. Maica-sa a încuiat-o în camera la ei. Gabi a sărit geamul şi a plecat", a povestit Aurica, mătuşa Gabrielei Cristea.

"A stat în televiziune la Bogdan, primul ei iubit. De atunci s-au răcit relaţiile între ei. Ea nu a venit la noi de 20 de ani. Nu a venit la nunta băiatului meu şi nici la înmormântarea bunicilor", a mai spus femeia.

Eugeniu Cristea, tatăl vedetei, şi-a acuzat fiica de crimă, spunând că moartea soţiei lui a fost cauzată de faptul că Gabriela a refuzat să mai vorbească vreodată cu ei.

Tatăl Gabrielei Cristea, consternat fiica lui a pozat goală-puşcă. Atenţie, imagini explicite!

simeon stalpnicul png
zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
cub mariana moculescu png
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg