Cum a pierdut un arădean 1.000 de lei la bancomat

Ultima actualizare:

Dorin Ilea a rămas fără 1.000 de lei după ce sistemul informatic al unui bancomat pare să fi avut o cădere. Încercând să scoată nişte bani de la bancomat, arădeanului i-a fost afişat un mesaj conform căruia a fost depăşită limita de tranzacţii permisă pentru o zi, relatează Adevărul de Seară Arad.

"Am scos din bancomat o sumă şi am mai vrut să scot nişte bani. Mi-a apărut mesaj că depăşesc plafonul de tranzacţii permis. Am mai stat câteva secunde în faţa bancomatului până mi-am băgat cardul şi banii în portofel şi mesajul a rămas acelaşi pe ecran”, povesteşte Dorin Ilea, cum a început aventura sa.

După ce bancomatul i-a refuzat cea de-a doua tranzacţie, omul şi-a luat cardul, iar a doua zi a observat că banii pe care îi solicitase îi lipseau din cont.

Lungul drum al lămuririlor

Dorin Ilea a reclamat la BRD situaţia, dar funcţionarii de la sucursala arădeană nu i-au oferit niciun răspuns. A insistat şi astfel a primit un răspuns de la centrala băncii, care spune că, în conformitate cu înregistrările de operaţiuni ale ATM-ului, banii au fost ridicaţi de pe card, după introducerea codului PIN, cod care este cunoscut doar de titular."Noi cunoaştem situaţia domnului Ilea. E o situaţie mai delicată pentru că banii au fost eliberaţi de aparat în baza solicitării clientului, cu respectarea tuturor cerinţelor. Dânsul a plecat prea repede de la bancomat şi banii au rămas în fantă, fiind poate ridicaţi de altcineva”, a declarat în această dimineaţă Albertino Iulian Ghiţă, director comercial al sucursalei arădene a băncii.

Acesta a mai explicat că situaţia a fost verificată şi de Protecţia Consumatorului, care a primit acelaşi răspuns ca şi clientul băncii, respectiv că tranzacţia s-a efectuat cu utilizarea cardului şi a codului PIN. Dorin Ilea a primit de la Protecţia Consumatorului acelaşi răspuns, ca de la bancă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net