Cum a presimţit Vladimir Drăghia că bunicul lui va muri


    Vladimir Drăghia
Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia este unul dintre cei mai doriţi burlaci din România, iar pasiunea lui pentru poezie nu face decât să topească inimile admiratoarelor. Actorul recunoaşte că de-a lungul timpului a fost inspirat de mai multe „muze", însă spune ce cel care îl inspiră este bunicul lui, pentru că a trăit o experienţă desprinsă parcă din paranormal.

Vladimir Drăghia a mărturisit că s-a apucat de scris poezii întâmplător, cu un an şi jumătate în urmă şi că prima experienţă legată de poezie i-a rămas întipărită în memorie pentru toată viaţa.

"Eram la mine acasă singur, noaptea, şi pur şi simplu am început să-mi notez gândurile pe hârtie. Erau lucruri legate de timp, cruci, moarte... A doua zi, când m-am trezit şi am recitit ceea ce îmi notasem, mi s-a părut că în continuare are sens. Puţin mai târziu m-a sunat mama să-mi spună că murise bunicul", a mărturisit, pentru ring, Drăghia, mărturisind că, din acest motiv, când se gândeşte la poezie se gândeşte şi la bunicul lui.

Vedeta spune că intenţionează să-şi adune poeziile într-un volum, idee ce i-a venit după ce a primit un feedback pozitiv din partea prietenilor de pe Facebook, care îi dau mii de like-uri şi au zeci de comentarii la fiecare creaţie postată. Actorul susţine că nu are o „muză" anume, însă că atunci când s-a despărţit de cea care l-a inspirat să scrie prima poezie s-a temut să nu-i dispară şi inspiraţia.

"Nu pot să zic că toate poeziile au avut o singură «muză». Însă, după ce m-am despărţit de prima «muză», recunosc că m-am temut să nu-mi dispară inspiraţia. Şi acum mă tem, evit să citesc poezii scrise de alţii tocmai ca să nu fiu influenţat", a recunoscut Vladimir.

Aceasta este poezia de la care a început totul:

"Nu pot trăi timpul! Vreau să îl trăiesc pe mâine, azi, e complicat de simplu! Chiar şi în oglindă, sunt la trecut măcar cu o secundă. Mă fac din lut. Stau mut în faţa mea şi aştept să treacă timpul. Aştept să mă usuc. Număr şi ţin socoteală în tabele inventate, lucruri moarte. Vreau să le las mai departe. M-am învăţat să mint în ore, zile, amintiri, dar nu există timp. Vreau doar să ştiu când e acum, înainte de a mă face scrum. Când cer minuni, îmi dai cruci sfinte. Vreau clipe fără de sfârşit. Vreau prezentul în doze infinite.", Vladimir Drăghia, august 2012

Atenţie! Vladimir Drăghia, călare pe o campioană. Ana Maria Brânză: «Mi-a plăcut!»

Dat în judecată de proprietari, Vladimir Drăghia ripostează: «Au certuri cu mai toţi chiriaşii»

Vladimir Drăghia, sexy-star în «Las Fierbinţi»?

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock