Cum a slăbit Cornelia Catanga 20 de kilograme. Uite ce dietă a ţinut cântăreaţa!
Colesterolul mărit şi suspiciunea că ar putea fi bolnavă de diabet au determinat-o pe Cornelia Catanga să intre la dietă. Cântăreaţa a dat jos în timp record nu mai puţin de 20 de kilograme, însă cât a ţinut regimul drastic a avut căderi de calciu repetate, pe care le-a tratat la spital.
Celebra cântăreaţă de muzică lăutărească se poate lăuda acum cu o siluetă de invidiat. Până să ajungă însă aici, Cornelia Catanga a avut momente când s-a înfometat bine şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Invitată la emisiunea "Acces Direct", artista a povestit l-a ce a renunţat ca să slăbească.
"Eu la micul dejun, mâncam carne friptă cu mămăligă. Cât timp am ţinut dieta, dimineaţa aveam poftă de iaurt degresat cu banană. Micul dejun înseamnă la mine, pe la orele 13.00-14.00, la prânz, adică pe la orele 20.00, îmi făceam o salată de avocado cu nuci, ceapă verde, pătrunjel şi ouă de prepeliţă fierte, iar noaptea când plecam la cântări îmi luam cu mine fruptura de curcan în geantă şi mâncam din oră în oră.
Sunt o gurmandă şi o pofticioasă. Mi-a plăcut mereu să mănânc. După ce mă întorceam de la restaurant, îmi puneam, noaptea, trei boluri de ciorbă de mânzat. Îmi era foame, la cârciumă, sunt multe feluri de mâncare, fructe de mare şi eu muream de foame!", a povestit Cornelia Catanga.
Cântăreaţa a dat jos 20 de kilograme. Ea a povestit că în regimul de slăbire a mai inclus peşte alb, broccoli, urzici, nuci, salată de măcriş cu lămâie şi a renunţat la pâine.