Cum au trecut copiii Andreei Berecleanu peste divorţul părinţilor


    Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu

Copiii sunt cei mai afectaţi de un divorţ, însă Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au avut grijă ca Eva şi Petru să nu sufere când mariajul lor de 15 ani a luat sfârşit.

Andreea şi-a regăsit fericirea în braţele chirurgului estetician Constantin Stan, dar a avut grijă ca cei mici să nu sufere. La zece luni de la divorţ, prezentatoarea, iubitul ei şi cei doi copii sunt o adevărată familie. În plus, medicul are mereu grijă de Eva şi Petru şi a creeat o relaţie frumoasă de prietenie.

"Oriunde s-ar afla în lumea asta, el se gândeşte permanent la mine şi la copii. Fericirea noastră e importantă pentru el. Iar el a creat natural o relaţie de prietenie cu copiii mei", a spus Andreea pentru ziarulring.ro

Comunicarea e foarte importantă în casa Andreei, dovadă că vedeta s-a sfătuit cu Eva când a venit vorba de divorţul de Andrei Zaharescu. În plus, Andreea e o mamă care reuşeşte să îmbine armonios viaţa personală cu cariera sa.

"Mă descurc foarte bine cu rolul de mamă, pe care îl îmbin cu partea profesională. Au trecut deja 13 ani de când sunt mamă. Petru are nouă ani, e mai domol. Eva, în schimb, este răzvrătirea tipică preadolescenţei. Dar eu am comunicat cu ei întotdeauna foarte bine", a completat Andreea.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg