Cumnata lui Pepe: «Rudele m-au ameninţat cu moartea»


    Loredana Pastramă Foto: Kanal D
Loredana Pastramă Foto: Kanal D

Loredana Pastramă, sora soţiei lui Pepe, s-a simţit extrem de umilită pentru că nu a fost lăsată să intre la petrecerea de botez a Mariei, fiica lui Pepe.

Loredana Pastramă a încercat să facă primul pas spre împăcarea cu Pepe şi familia lui după scandalul de anul trecut, când şi-a jignit sora, dar nu a avut sorţi de izbândă, pentru că bodyguarzii au scos-o afară.

Tânăra susţine că a fost dată afară cu ţipete şi violenţe din partea tatălui ei, dar apropiaţii lui Pepe neagă asta. "Nu am primit invitație la botez, dar l-am anunțat pe tata să vreau să vin să îi aduc un mesaj Mariei. M-am dus cu gând de pace, nu am avut niciun scop ascuns. Voiam doar să las cadoul şi să plec. Dar el a ţipat la mine, a răcnit la bodyguarzi", a povestit Loredana la Acasă TV.

Mai mult decât atât, sora Ralucăi susţine că în urmă cu câteva săptămâni a fost ameninţată de rudele sale. "Mi-au scris să mă gândesc că mă pot trezi cu un topor în cap, că am doi copii. Asta mi-au spus unele din rudele mele, nu vreau să spun cine."

Mara Bănică, amica lui Pepe şi invitată şi ea la botez, susţine că Loredana nici măcar nu a pus piciorul în restaurant şi nu a existat niciun schimb de replici, pentru că a fost oprită imediat de agenţii de pază. "Multe din ceea ce povesteşte Loredana nu s-au întâmplat niciodată."

Fericit că totul a mers bine la botez, Pepe nu pare deloc afectat de ceea ce s-a întâmplat. "A fost bozetul fetiţei mele. Cu mine trebuia să vorbească, nu cu altcineva. Ea în primul rând trebuie să-şi ceară scuze de la mine şi de la Raluca."

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg