Cumpără un tablou şi salvezi un copil!

simeon stalpnicul png

“Campania declanşată de Click! este cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit de când m-am întors în ţară. Copiii aceştia bolnavi au mare nevoie de ajutor şi fiecare dintre noi trebuie să le întindem o mână. Împreună putem curma multă suferinţă. Vin din Italia. Şi acolo societatea se implică, oamenii strâng fonduri pentru copiii bolnavi şi defavorizaţi, pentru că Binele se întoarce întotdeauna înapoi”.

Aşa a început dialogul nostru cu pictoriţa Sanda Voicu din Bucureşti. Doamna a decis să ne doneze o parte din lucrările expuse, de curând, la Palatul Parlamentului, iar banii obţinuţi din vânzarea lor să intre în conturile copiilor pe care îi prezentăm în paginile ziarului Click!

Ne-a înmânat 20 de tablouri al căror specific este tehnica neconvenţională de realizare. Pictoriţa foloseşte vopseluri auto şi pentru vapoare, extrem de scumpe şi care sunt produse într-o singură fabrică din Germania.

image

În Occident astfel de lucrări au mare căutare şi se vând cu preţuri bune. Împreună cu Sanda Voicu am decis să prezentăm tablourile în Click! şi am stabilit nişte preţuri „de criză", situate între 50 şi 300 de lei.

De asemenea, toată galeria va fi expusă pe www.click.ro. Poate fi un cadou de Crăciun mai interesant decât un parfum sau o geantă.

Vezi aici GALERIA FOTO cu tablourile oferite de pictoriţa Sanda Voicu

Cei care vor dori să cumpere artă, gândind că aşa ajută şi un copil bolnav, ne poate contacta la tel. 021.407.76.80, între orele 12.00-18.00, ca să-şi exprime alegerea.

FotoJet jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
7 vedete la sag awards jpg jpeg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
Dani Alves, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg