Cumpără un tablou şi salvezi un copil!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

“Campania declanşată de Click! este cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit de când m-am întors în ţară. Copiii aceştia bolnavi au mare nevoie de ajutor şi fiecare dintre noi trebuie să le întindem o mână. Împreună putem curma multă suferinţă. Vin din Italia. Şi acolo societatea se implică, oamenii strâng fonduri pentru copiii bolnavi şi defavorizaţi, pentru că Binele se întoarce întotdeauna înapoi”.

Aşa a început dialogul nostru cu pictoriţa Sanda Voicu din Bucureşti. Doamna a decis să ne doneze o parte din lucrările expuse, de curând, la Palatul Parlamentului, iar banii obţinuţi din vânzarea lor să intre în conturile copiilor pe care îi prezentăm în paginile ziarului Click!

Ne-a înmânat 20 de tablouri al căror specific este tehnica neconvenţională de realizare. Pictoriţa foloseşte vopseluri auto şi pentru vapoare, extrem de scumpe şi care sunt produse într-o singură fabrică din Germania.

image

În Occident astfel de lucrări au mare căutare şi se vând cu preţuri bune. Împreună cu Sanda Voicu am decis să prezentăm tablourile în Click! şi am stabilit nişte preţuri „de criză", situate între 50 şi 300 de lei.

De asemenea, toată galeria va fi expusă pe www.click.ro. Poate fi un cadou de Crăciun mai interesant decât un parfum sau o geantă.

Vezi aici GALERIA FOTO cu tablourile oferite de pictoriţa Sanda Voicu

Cei care vor dori să cumpere artă, gândind că aşa ajută şi un copil bolnav, ne poate contacta la tel. 021.407.76.80, între orele 12.00-18.00, ca să-şi exprime alegerea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net