«Dacă ei nu erau împreună, nu se ajungea aici». Vezi cine spune asta despre relaţia dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan!

Ultima actualizare:

Acesta a declarat că întâmplarea neplăcută prin care a trecut Alexandra este rodul relaţiei dintre ea şi Marcel Prodan şi este de părere că aceştia au greşit foarte mult în momentul în care au devenit mai mult decât colaboratori profesional.

"Nu am încurajat niciodată ca relaţia profesională să fie combinată cu cea personală. Există şi excepţii, dar de cele mai multe ori se ajunge la discuţii urâte. Dacă ei nu erau împreună, nu se ajungea aici. Îi cunosc pe amândoi şi niciunul dintre ei nu ar fi reacţionat aşa dacă între ei nu exista o legătură mai mult decât profesională", a spus acesta.

Mihai a explicat că atunci când un artist ajunge la un anumit nivel profesional nu mai acordă prea mare importanţă laturii financiare a profesiei sale, dar există persoane care se ocupă foarte atent de acest aspect.

"La un anumit nivel şi la un număr foarte mare de concerte, nu te mai interesează neapărat cât iei pe un spectacol. La nivelul ei te interesează mai mult la ce oră ai concert şi unde. De mai mulţi ani, nu mai merge cu bani în plic. Acum, toţi banii se virează în cont. Nu se pleacă la concerte în afară fără să ai banii în cont şi să ştii foarte bine cine îl ia pe artist de la aeroport , unde va merge şi care va fi programul lui", a declarat acesta.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Alexandra Stan, bătută crunt de manager, a fost dusă de urgenţă la spital. Primele ei declaraţiiEXCLUSIV Şi-a lăsat nevasta acum 2 ani ca să fie cu AlexandraManagerul bătăuş aproape a băgat-o în mormânt! Alexandra Stan a încercat să se sinucidăAlexandra Stan, audiată de poliţişti pe patul de spitalImpresarul bătăuş al Alexandrei Stan s-a ales cu dosar penalEXCLUSIV Ce spun medicii despre starea Alexandrei Stan. Vedeta este consiliată psihologicPsihologii despre Alexandra Stan: «O victimă e o persoană care crede ca nu mai are demnitate, ceea ce a păţit şi Alexandra»Ce spune tatăl Alexandrei Stan despre bătaia încasată de fiica lui de la impresarMama Alexandrei Stan, în stare de şoc: «Fata mea era sclavă»Alexandra Stan a fost vizitată de fani: «Sunt foarte fericită»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net