Dăm 338 de telefoane pentru îndrăgostiţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cea mai tare cartelă loveşte din nou! Este luna îndrăgostiţilor aşa că e timpul să simţim vraja. Click! sim îţi oferă "Ora de vrăjeală", un concurs care pune la bătaie 338 de telefoane într-o săptămână. Tot ce ai de făcut este să vorbeşti de pe cartela ta Click! sim cel puţin 15 minute pe zi.

Săptămâna trecută simpaticele personaje de pe cartelele Click! sim s-au întors dintr-o vacanţă prelungită şi au pus-o de un consiliu de administraţie. Zizi Loren nu s-a putut despărţi de telefon.

"Mai lasă telefonul ăla că avem de discutat!", au apostrofat-o colegii ei. "Este luna dragostei. Aşa că stau la vrăjeală cât vreau", a replicat Zizi.

A fost replica de la care a venit şi ideea noului concurs. "Păi dacă e de vrăjeală, atunci hai să le dăm utilizatorilor de Click! sim posibilitatea să se vrăjească", a spus satisfăcut Gigi Vădau.

Aşa că de astăzi ai un nou concurs de la Click! sim, "Ora de vrăjeală". Până pe 14 februarie vrăjeşţi iubitul sau iubita minimum 15 minute pe zi şi intri automat în concurs. Dăm câte două telefoane performante pe oră, unul pentru tine şi celălalt pentru dragostea ta. Da! Ai citit bine.

Punem la bătaie două telefoane în fiecare oră, adică 336 de aparate Nokia 2220 între 7 şi 14 februarie. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Tot prin tragere la sorţi mai dăm două telefoane pentru cea mai frumoasă poveste de dragoste, care va fi publicată în ziarul nostru de Ziua Îndrăgostiţilor.

Şi nu uita. Dacă îţi reîncarci cartela ta Click! sim cu minimum 3 euro până la finalul lunii ai minute gratuite nelimitate timp de 30 de zile în grupul nostru.

«Nu mai am probleme cu factura»

Adriana Stângaciu, 49 de ani: "Am mai câştigat un telefon cu Click! sim la finalul anului trecut, dar voi intra şi în acest concurs şi sper să vă mai iau două telefoane. Eu oricum vorbesc non-stop cu familia de pe această cartelă, aşa că voi depăşi cele 15 minute zilnice şi voi intra în concurs. Poate câştig şi acum şi toată familia va avea telefoane noi de la Click! sim"

simeon stalpnicul png

Elena Popescu, 40 de ani: "De când mi-am cumpărat cartela Click! sim nu mai am probleme cu factura la telefon. Vorbesc zilnic cu familia şi acum abia aştept noul concurs. Eu oricum vorbesc mult de pe această cartelă aşa că sigur voi intra în concurs. Sper să câştiga că să aibă şi soţul un telefon nou"

simeon stalpnicul png

Iată ce avantaje îţi oferă Click! sim

* la o reîncărcare de minimum 3 euro făcută până pe 28 februarie primeşti minute gratuite nelimitat în grupul Click! sim* ai un tarif de doar 8 cenţi pe minut în orice reţea naţională * poţi accesa gratuit site-ul Click!, www.click.ro * primeşti zilnic bancul zilei şi bârfa zilei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net