Daminuţă, ultimul playboy din «haită»

Ultima actualizare:

De parcă Dinamo nu stătea oricum bine la acest capitol, roş-albii l-au transferat în această iarnă pe Cristi Daminuţă, un alt playboy de Dâmboviţa, dar cu legitimaţie de fotbalist la Inter Milano.

Chiar dacă a stat departe de România, jucătorul de 20 de ani a avut timp să se „combine" cu fete care umplu paginile revistelor colorate. Pentru că în Italia era la „Primavera", adică un fel de „tineret" al echipelor de pe la noi, Cristi nu se putea face remarcat, lumea cam uitase de el.

Aşa că a încercat o aventură, care nu a durat foarte mult, cu o domnişoară dornică de afirmare, Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu. Şi pentru că „flacăra" s-a stins repede, cei doi s-au despărţit. Noul dinamovist nu a suferit foarte mult, pentru că a trecut la Andreea Tonciu, iubita lui Mitea de acum.

Mai citeşte:

TOP 100 cele mai tari poziţii de sex. Andreea Tonciu preferă poziţia "rodeo"!

Andreea Tonciu şi-a mărit buzele pentru Mitea!

Buruiană, Tonciu şi Ramona Gabor, «trase în ţeapă» de Locic

Concurenţă pentru Adrian Cristea

Roş-albii au adus, în sfârşit, un jucător de talia „Prinţului". Nu e vorba de valoare din teren, unde, oricum, Cristea şi Daminuţă nu evoluează pe acelaşi post, ci de cota de „piaţă" mondenă.

Fostul bănăţean a găsit în „Ştefan cel Mare" un alt adevărat „playboy", care a umblat şi cu trei femei în acelaşi timp. „Prinţul" a jonglat cu Silvia Pop, Andreea Cocoranu sau Marilena de la trupa Dolls. Cristea a şi devenit tată în urma relaţiei cu Denisa Nichifor.

image

Mai citeşte:

8 jucători noi la reunirea lui Dinamo

Alin Cocoş şi Adrian Cristea s-au bătut pentru o femeie în Bamboo

Marinela din trupa Dolls: «Cristea e afemeiat!»

Ianis Zicu și nevasta, divorţ în 10 minute

Ianis Zicu nu mai e cu «model»

Deşi se părea că nu i se mai poate reproşa nimic în legătura cu viaţa sentimentală, Ianis Zicu a ţinut să se dezmintă. Machidonul a divorţat în această lună de modelul Mihaela Turdor, care ar fi invocat infidelitatea soţului.

Înainte de mariaj, Ianis umbla după Alexandra Potora, ex-ASIA. Chiar dacă instanţa a „parafat" divorţul lui Zicu de Mihaela, cei doi au fost văzuţi din nou împreună, zilele trecute.

image

Pulhac a «aruncat» opt ani de iubire

Când nu este certat de Borcea că „s-a îngrăşat ca un porc", Cristi Pulhac suferă din dragoste. Dar a trecut cu bine peste momentul dificil al vieţii.

După ce s-a despărţit de modelul Alexandra Enăchescu, pe care o ştia de opt ani de zile, jucătorul de 25 de ani s-a consolat în braţele Marinei Dina, asistenta lui Morar de la Antena 2. Dar şi acest cuplu s-a „spart", iar Pulhac s-a combinat apoi cu fete mai puţin cunoscute.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
absint bautura alcool shutter descopera 1 scaled jpg
pompieri smurd jpg
obiect valoros jpg
femeie trista jpg
Targ de Craciun Craiova 2023   027 jpg
meghan markle rochie rosie lachildrendshospital gettyimages jpg
hannah rose papusi jpg
imelda marcos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net