Dan Bălan neagă că ar fi spus că românii sunt cei mai răi oameni din lume. Artistul vine cu PRECIZĂRI

Ultima actualizare:

    Dan Bălan
Dan Bălan

După ce presa de la noi a scris că Dan Bălan atacă dur România, artistul a dat publicităţii un drept la replică, în care îşi explică afirmaţiile de pe un site rusesc.

"M-am referit doar la o anumita parte a presei din Romania si nu la poporul roman in general. Nu as putea niciodata sa declar asa ceva, legat de romani, din moment ce eu ma consider roman si iubesc tara asta. Am ales sa fac aceste declaratii pentru ca am simtit pe propria piele duritatea nascuta din neprofesionalism a presei de scandal din Romania, atunci cand aceasta a nascocit tot felul de povesti negative despre mine si familia mea, ce au fost preluate de presa straina, cauzandu-mi prejudicii mari de imagine. Din pacate, chiar si in acest articol Libertatea da dovada de neprofesionalism, publicand o declaratie modificata de ei. Absolut oricine poate verifica asta printr-o simpla traducere online", spune Dan Bălan.

Ştirea iniţială

Dan Bălan atacă dur România, țara unde a cunoscut pentru prima dată succesul alături de trupa O-Zone.

Artistul, care locuiește de mulți ani în America, a oferit un interviu unei publicații din Rusia în care i-a catalogat pe români drept „cei mai răi oameni din lume", scrie ADPM.

"Românii sunt foarte duri, foarte serveri, sunt cei mai răi oameni din lume. Și cei mai lipsiți de profesionalism. De dragul ratingului, inventează povești din nimic, doar pentru a le vinde", a declarat Dan Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net