Dan Bălan vrea o iubită româncă. Ce calităţi trebuie să aibă ea

Ultima actualizare:

    Dan Bălan, compozitorul melodiei care a isterizat o  lume întreagă, s-a mutat,  din 2005, în America, având acum o carieră solo (foto: Arhiva personală)
Dan Bălan, compozitorul melodiei care a isterizat o lume întreagă, s-a mutat, din 2005, în America, având acum o carieră solo (foto: Arhiva personală)

Dan Bălan a acordat un interviu pentru ziarul Jurnal de Chişinău, în care a dezvăluit care sunt calităţile pe care le caută la femeia visurilor lui şi că şi-ar dori ca aceasta să fie din România.

Artistul a spus că femeia pe care încă o caută şi alături de care vrea să-şi întemeieze o familie trebuie să fie caldă, blândă şi încrezătoare în forţele proprii.

"Fata visurilor nu există, dar când voi găsi femeia mea, voi şti că este ea. Acea femeie trebuie să fie simplă, naturală, încrezătoare în forţele ei, caldă şi blândă. Nu este exclus că atunci când o să-mi întemeiez o familie o să mă stabilesc în România", a declarat Dan.

În plus, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, artistul a explicat că îşi doreşte foarte mult o femeie care să îl facă să se simtă împlinit şi cu care să se înţeleagă doar din priviri.

"Cel mai important e să găseşti persoana potrivită, atât din punct de vedere energetic, cât şi fizic şi psihic. E foarte bine atunci când eşti lângă o persoană cu care te simţi bine în tăcere, când nu simţi nevoia să ai o discuţie, ci doar să o simţi, să stai aşa, în linişte şi să te bucuri", a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net