Dan Bittman, despre relaţia cu Mihaela Rădulescu: «Rupea inimi şi nu era nici atât de tunată cât este acum»

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Dan Bittman a vorbit într-un recent interviu despre cucerile amoroase pe care le-a avut de-a lungul vieţii care au devenit notorii, în timp.

Solistul de la Holograf a povestit pentru Playboy.ro că poate cea mai mediatizată relaţie a sa a fost cea cu Mihaela Rădulescu. El a dezvăluit că, la vremea respectivă, Mihaela era cu totul altfel. "Ca să fiu în ton cu emisiunile TV, Mihaela Rădulescu probabil că e numele cel mai sonor, dar care pe vremea aia nu era Mihaela Rădulescu de acum. Era cu totul şi cu totul alta. Ştiu însă că Mihaela rupea inimi în vremea respectivă şi nu era nici atât de tunată cât este acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a şi plăcut extrem de mult la ea, iar în vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică sportivă şi arăta cu totul altfel, creaţă, roşcată, îţi sărea imediat în ochi. Foarte frumoasă, şi atunci, şi acum", a spus Bittman.

Tania Budi
Tania Budi

Cât despre relaţia pe care a avut-o cu Tania Budi, faimosul artist a declarat că  ceea ce a fost între ei a fost cu adevărat special.

"Cu Tania a fost dragoste cu năbădăi, aşa se spune. Ne-am văzut în troleibuz. Ştiţi, pe vremea aia se mergea cu troleibuzul, şi aşa ne-am întâlnit. Toate relaţiile au fost pasionale. Femeile care au vrut să devină celebre sunt femei pasionale. Pentru că, dacă nu ar avea dorinţa asta în ele, probabil că nu ar ajunge pe sticlă. Sunt femei care ştiu să iubească, să facă dragoste, să gătească... Adică, nu, asta cu gătitul n-au demonstrat" a mai spus solistul, potrivit sursei citate.


    Tania Budi
Tania Budi
pexels Horoscop 28 octombrie
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
foto1 bugetarib jpg
simona gherghe jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg