Dan Bittman, operat la Viena. Concertele trupei Holograf au fost amânate. IMAGINI cu artistul BANDAJAT

image
Dan Bittman, fotografiat într-o parcare subterană din Pipera cu un bandaj la gât. (Foto: Alexandru Muscaliu)

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, s-a operat la clinica AKH din Viena, Austria, și are nevoie de recuperare medicală.

UPDATE. Potrivit unor surse apropiate artistului, el a descoperit afecţiunea la un control de rutină, în urmă cu un an şi jumătate. Este vorba de un cheag de sânge pe un vas la gât, care ar fi trebuit operat preventiv, întrucât exista pericolul ca oricând Dan Bittman să aibă stări de rău sau de leşin. Citeşte mai multe detalii aici şi află când ar putea reveni pe scenă.

UPDATE. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dan Bittman în parcarea subterană a unui centru comercial din Pipera bandajat la gât. Posomorât şi grăbit, solistul Holograf nu mai afişează aceeaşi atitudine pozitivă ca de obicei. Problemele serioase de sănătate pe care le are se confirmă.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Din cauza intervenţiei chirurgicale la care a fost supus Dan Bittman, concertele Holograf din 22 şi 23 octombrie de la Sala Palatului vor fi reprogramate, cel mai probabil pentru începutul anului viitor. Anunţul a fost făcut de membrii trupei la emisiunea Deşteptarea.

Doi dintre membrii formației Edi Petroșel și Mugurel Vrabete, invitați în această dimineață la Europa FM, i-au asigurat însă pe fani că nu este nimic grav: "Dan Bittman s-a operat miercuri la Viena. Nu este nimic grav. Marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că are nevoie de recuperare şi că nu poate să cânte. Toată formaţia a fost împotriva solistului."

Potrivit Kanal D, artistul a primit un diagnostic de afecţiune vasculară, mai precis stenoză carotidiană asimptomatică, afecţiune care poate degenera.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Lukasenko primit de Putin la Soci FOTO EPA EFE jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg