Dan Bittman și-a serbat ziua de naștere la concertul lui Cristi Minculescu

image
Dan Bittman a făcut parte din Iris în 1984

Pe 29 martie, Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu au susținut un concert împreună cu sudezii Ken Sundberg și Anders Diephuis, în clubul Route 66 din București. Artiștii s-au bucurat de un public foarte mare, respectiv de multe personalități din lumea muzicală și nu numai.

În marea de oameni care au venit să vadă concertul Super-Grupului (n. red. un grup de muzicieni în care fiecare membru are succes pe cont propriu) format din Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu, s-au aflat băieții de la Holograf, reprezentați de Dan Bittman, Edy Petroșel, Tino Furtună, respectiv managerul Aurel Mitran împreună cu distinsa lui soție, Izabela.

Momentul culminant al serii a fost duetul rarisim al lui Cristi Minculescu cu Dan Bittman (n. red. Dan Bittman a făcut parte din Iris în 1984). Cei doi au cântat "Noaptea", compoziția lui Nuțu Olteanu, dar și emblema muzicii rock, "Highway to Hell", cu un interludiu de "Mulți ani trăiască" dedicat aniversarii lui Dan Bittman, sărbătorită la concert.

image
Minculescu si Bittman se iau in brate

Seara a fost condimentată cu solo-uri oferite de fiecare dintre instrumentiști, de piese cântate în prima audiție de către Nuțu Olteanu, de cateva coveruri interpretate Ken și Anders, toate pe fondul exceptionalei performante scenice oferite de Cristi Minculescu. "Eu sunt foarte bucuros că am reuşit să intru în proiectul ăsta şi să fiu iarăşi cu Nuţu, după ce el mi-a dat o şansă în 1980, când am venit la Iris, să pot să cânt cu ei", a mărturisit Cristi Minculescu.

image
Patzaichin, Nutu si Minculescu

De asemenea, printre spectatorii entuziasmați s-a numarat nimeni altul decât Ivan Patzaichin, mereu prezent la astfel de evenimente, împreună cu întreaga sa familie. "Am venit să îl revedem pe Cristi și am ramas impresionați de simbioza perfectă a acestuia cu Nuțu Olteanu, probabil cel mai bun chitarist pe care l-am avut vreodată, dar și de energia debordantă declansată de întreg grupul, cei doi fiind susținuți cu brio de cei doi instrumentiști suedezi, care par a fi născuți pentru rock" - a declarat marele campion la finalul concertului.

image
Cristi Minculescu

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu Super Grup vor susține următoarele concerte în București, astfel:- pe 26 aprilie, la Arenele Romane, mini recital în cadrul spectacolului "Stelele rockului românesc"- pe 27 aprilie, concert extraordinar la HARD ROCK CAFE.

Concert CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
antonia 2 1280x720 1 jpg
cropat traian savu foto linkedin jpg
facturi
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg