Dan Diaconescu, subiect de show la propria televiziune

Ani Gyorfi, mama Danielei Gyorfi, a intrat în direct cu moderatorii din studioul OTV şi şi-a exprimat, printre lacrimi, opinia: "Nu-mi vine să cred ce se întâmplă, nu am dormit toată noaptea din cauza asta. Nu le-ar fi ruşine? Ce a făcut Diaconescu aşa de rău? Chiar aşa, să îi pună cătuşe la mâini? Nu ar trebui să stea o secundă în arest!"

Citeşte şi:

Dan Diaconescu şi Doru Pârv, reţinuţi pentru 24 de ore! - VIDEO

Diaconescu, avere de zeci de milioane de euro! Are colecţie de case şi maşini!

George Stanca: "Nici nu ştiu ce să spun, sunt bulversat. E o acţiune politică îndreptată împotriva unui lider de opinie. Toţi aceşti falşi intelectuali care comentează pe la colţuri uită că ăsta e poporul român, ne place, nu ne place. Nu vreau să intru în polemică cu alte televiziuni, sunt jegoase."

Victor Ciutacu: "E aiuritor, nu-mi vine să cred! Mă feresc să caracterizez raţiunile care stau în spatele acestei acţiuni, dar, repet, e aiuritor! Mă repugnă să dau pronosticuri pe libertatea oamenilor, nu ştiu ce se va întâmpla la Judecătoria sectorului 1. Şi nu înţeleg de ce nimeni din serviciile secrete nu au ştiut de aşa zisă spagă şi de şantaj. Trebuia să existe pe agenda cuiva, nu e logic?"

Ovidiu Zară: Urmează Sorin Roşca Stănescu şi alţi jurnalişti! Vă asigur de acest lucru!  Eu ştiam că Diaconescu va fi arestat, aveam informaţia dinainte ca acest lucru să se întâmple! Din casă de la Dan s-a luat o casetă, neoficial.

Paula Iacob, avocat: "Se repetă cazul Becali. Mi se pare absurd, cum să îl scoată cu cătuşe la mâini? Am tot respectul pentru justiţie, că mi-am închinat toată viaţa pentru ea, dar e strigător la cer! Dacă s-a ajuns la reţinerea unui om de presă cu atâta uşurinţă, oricine se poate aştepta să se trezească cu procurorii la uşă, ca în anii 50!"

Cristian Ţânţăreanu: "Am văzut aseară ceva la televizor, conferinţa de presă a lui Dan. Am crezut că e o glumă. Iar acum, nu înţeleg de ce ereţinut, că doar, ce dracu, nu e pericol social! Ce face, vreo mineriadă? Taie capete?"

Gigi Becali: "E comandă politică, dar nu e a lui Băsescu. Eu cred că Băsescu o să intervină în măgăria asta! Cu siguranţă că la prima şedinţă în Parlamentul European, voi vorbi despre asta! Eu voi face tot ce pot pentru Dan, că mi-a fost aproape şi m-a ajutat"

În studioul OTV se discută aprig reţinerea lui Dan Diaconescu, aşa cum până nu demult, se făcea sub coordonarea patronului OTV.

Giovani Becali: "Nu pot să ştiu ce s-a întâmplat, de dimineaţă am aflat şi eu. Nu cred că e o chestiune politică, dar nu putem spune nimic concret până nu îşi dă judecătorul verdictul. Dar cui a făcut Dan rău? Nimănui!"

Avocatul Marinescu: "Este cel mai mare abuz pe care l-am văzut în viaţa mea! Dan Diaconescu este nevinonat! Iar eu nu am văzut nicio probă din dosar! Nu ştiu în ce măsură se va dovedi că Doru Pârv este vinovat, dar el nu a făcut nicio referire la Dan Diaconescu. Nu apare deloc în declaraţii."

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
serban huidu si mihai gainusa
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg