Dan Negru este indignat de România Nikitei


    Dan Negru
Dan Negru

Cunoscutul prezentator a publicat pe blogul personal un text în care face referire directă, într-un mod ironic, la atenţia pe care media o acordă "vedetelor" noastre.

Citeşte şi:

Nikita: «Daca nu-mi dă copilul înapoi miercuri, mă omor»

Nikita: "Spaniolii m-au bătut şi mi-au luat copilul"

ŞOCANT! Nikita a fost arestată în Spania!

Nikita: "Îmi dau foc dacă nu îmi dau copilul înapoi!"

Nikita, în scandal cu Simona Gherghe: «Măi fetiţă, eu sunt supărată pe tine» VIDEO

Nikita şi-a bătut fetiţa cu bestialitate

El a povestit despre un medic român care a fost arestat din greşeală în Franţa şi care a trecut neobservat de presa care relataconstant cazul Nikitei care a fostarestată în Spania pentru că şi-a bătut copilul.

"Petran e numele de familie al unui medic român ,originar din Arad care s-a stabilit în Lyon acum vreo 7 ani unde profesează că medic cardiolog.

Dintr-o eroare a poliţiei din Franţă, Petran a fost arestat şi timp de 3 zile soţia lui a bătut la toate uşile posibile, degeaba.

După trei zile francezii şi-au cerut scuze pentru neînţelegere şi l-au eliberat. Am aflat povestea chiar de la el! Petran în România a fost un cetăţean exemplar, liniştit, educat şi acum în Franţa e unul din medicii cu care m-aş mândri.

În timpul arestului conducerea spitalului din Lyon a făcut demersuri importante pentru limpezirea situaţiei lui tocmai pentru că e unul din medicii de vârf ai spitalului.

Medicul Petran se uită rar la televiziunile româneşti, o ştiu tot de la el, dar nu din aroganţa, răzbunare sau lehamite. Pur şi simplu nu are timp. De asta sunt sigur că n-a apucat să vadă cât de îngrijorate sunt televiziunile de la noi de soarta Nikitei. Aţi auzit problemă ei, nu? Doctorul Petran e doar un biet român care operează pe cord în Lyon. Liniştit, cu prea multe cărţi citite, despre care nicio o televizune nu s-a interesat cînd, din greşeală, a fost arestatat! O ţara de vis!" a scris Negru pe blog.

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
cub lensa animat gif
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png