Dan Petrescu: "Avem rezultatele unei echipe campioane"

"Sunt foarte muţumit după acest meci, am obţinut o victorie extraodinar de importantă. Sincer, în ultimele nopţi nu am dormit prea bine, am fost foarte supărat după şocul din meciul cu Dinamo. Încă ne urmăreşte înfrângerea aceea din ultimele secunde", a declarat tehnicianul ialomiţenilor, citat de NewsIn.

"Pentru noi aceasta este o victorie vitală. Vroiam să văd dacă ne-am revenit după şocul cu Dinamo şi aveam nevoie şi de moral înaintea meciului cu Stuttgart", a precizat Dan Petrescu după succesul cu Astra Ploieşti.

Antrenorul campioanei nu a ezitat să îşi exprime bucuria pentru faptul că echipa sa a urcat în fruntea clasamentului după această victorie.

"Măcar pentru o zi suntem acolo unde ne este locul. Ne uităm de jos în sus, chiar dacă lumea nu ne bagă în seamă", a spus Dan Petrescu.

"Nu mă aşteptam la 16 puncte în 8 etape. Este o medie de echipă campioană şi sperăm să o ţinem tot aşa până la sfârşitul turului. Suntem în grafic şi avem punctele pe care le merităm", a adăugat el.

"Schimbăm tactica cu Stuttgart"

"Sincer, mă gânesc la un nou sistem de joc, să îi surprindem cu ceva la acest meci.

Trebuie să facem mai mult decât am făcut la Sevilla. Pentru noi un egal ar fi bun, iar o victorie senzaţională", a declarat Dan Petrescu în legătură cu următorul meci din Liga Campionilor.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg