Dan Petrescu - ''Vom încerca să câştigăm''

19 octombrie 2009

''Vom încerca să învingem pe Rangers, dar orice punct câştigat în această competiţie este foarte bun. Cred că am fi putut face mai mult în cele două jocuri din Liga Campionilor. Atmosfera va fi foarte frumoasă pentru jucătorii mei'', a declarat Petrescu la Glasgow.

''Am visat să revin în Marea Britanie, cu o echipă de Liga Campionilor. Nu mă aşteptam să fie cu Unirea Urziceni, dar mă bucur că s-a întâmplat. Unirea este un club mic, iar pentru noi participarea în Liga Campionilor este ca un vis foarte frumos care s-a împlinit. E un miracol că jucăm în Liga Campionilor. Acum, că suntem aici, vom încerca să câştigăm şi să ne calificăm mai departe. Cred că ne putem califica în optimi'', a spus Petrescu.

''Cred că Rangers este foarte bine organizată şi cred că cea mai mare ameninţare vine din partea antrenorului Walter Smith. Rangers poate nu a avut jucători extraordinari, dar a jucat finala Cupei UEFA în 2008, arătând o organizare remarcabilă. Rangers nu a cheltuit mult pe fotbalişti, dar joacă bine în continuare'', a adăugat Petrescu.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg