Dana Marijuana se mărită într-o zi cu ghinion

Ultima actualizare:

    Dana Marijuana şi soţul ei, Sebastian.
Dana Marijuana şi soţul ei, Sebastian.

A fost cerută de soţie acum aproape şase luni, iar în oc­tombrie, Dana Coteanu alias Marijuana şi amorezul ei, Se­bastian Jean, fac şi nunta.

Superstiţioasă din fire, cântăreaţa de hip-hop a ales să devină femeie la casa ei chiar pe 13, dorind să demoleze orice mit referitor la numărul care aduce ghinion şi să-şi învingă chiar ea însăşi orice superstiţie pe această temă. Astfel, peste o lună, Dana Marijuana şi alesul ei vor face cununia religioasă la biserica Bucur din Capitală, iar cei 50 de invitaţi se vor distra la restaurantul Izvorul Rece.

Marele absent al evenimentului va fi chiar tatăl viitoarei mirese, pentru că în continuare acesta este împotriva mariajului cu Sebastian.

„Tata nu vrea să vină la nuntă. Asta este, nu am ce să-i fac. Încă nu l-a acceptat pe iubitul meu, sper că o dată şi o dată să se împace cu ideea că eu îl iubesc pe omul ăsta. O să port în ziua nunţii un colier de la el, astfel îl voi simţi lângă mine", a de­clarat Dana Coteanu, pentru Click! Dana Marijuana are o fetiţă, Alesia Ioana, în vârstă de 7 ani din căsnicia cu fostul ei soţ Dan Simion, care a durat numai un an şi jumătate. Deşi la vrema respectivă, fosta fată de cartier spunea că actele i-au deteriorat relaţia, iată că acum şi-a schimbat părerea şi se mărită iarăşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net