Daniela Crudu, avansată la statut de crainică de ştiri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ba e dată afară din emisiunea „Un show păcătos", ba e salvată de şeful ei Dan Capatos. În ultimele săptămâni, Daniela Crudu (23 de ani) a avut ceva emoţii în ceea ce priveşte locul ei de muncă. Iar ieri a mai avut un şoc: a aflat că nu va mai fi asistenta lui Capatos în noul sezon al emisiunii de la Antena 1.

Cu doar câteva săptămâni înainte de revenirea pe micul ecran, Daniela a aflat că nu va mai face parte din echipa „Un show păcătos". De vină a fost, se pare, scandalul cu iubitul ei fotbalist, Mihai Costea.

Apoi, Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, ne-a mărturisit că a reuşit să-şi salveze asistenta de la concediere. Pe perioada verii, Daniela Crudu a prezentat o emisiune, „Comedia de la 5", timp în care a demonstrat că poate face mai mult decât să stea pe un scaun picior peste picior şi să zâmbească la cadru.

A îmbrăcat fel de fel de costume şi a intrat în pielea unor personaje. Deşi nu are studii de actorie, Daniela s-a descurcat foarte bine, aşa că a şi fost răsplătită. De luni, ea va încasa mai mult decât salariul de asistentă tv, de 800 de euro, căci va avea un rol mai important în emisiunea lui Dan Capatos. Ea va prezenta un jurnal de ştiri mondene. Primul job al Danielei a fost ca dansatoare topless în cluburi de noapte. În televiziune a debutat ca „vecină" în matinalul „'Neatza cu Răzvan şi Dani", show de unde a fost dată afară în urma scandalului sexual cu Leo de la Strehaia, care susţinea că i-a dat 10.000 de euro pentru favoruri. Acesta este momentul când a intrat în echipa „păcătoasă" a emisiunii lui Dan Capatos.

Studioul emisiunii imită un club de noapte

Emisiunea „Un show păcătos" revine de luni la Antena 1, cu începere de la orele 22.30. Dan Capatos are un platou nou-nouţ, în care trustul Intact a investit mii de euro.

Studioul imită unu la unu un club de noapte, de unde nu poate lipsi un DJ. Acesta din urmă va fi „interpretat" de Silviu Andrei. Alături de Dan Capatos, în noul sezon al emisiunii va mai fi şi comediantul Cătălin Bordea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net