Daniela Crudu, avansat─â la statut de crainic─â de ┼čtiri

31 august 2012
simeon stalpnicul png

Ba e dat─â afar─â din emisiunea ÔÇ×Un show p─âc─âtos", ba e salvat─â de ┼čeful ei Dan Capatos. ├Än ultimele s─âpt─âm├óni, Daniela Crudu (23 de ani) a avut ceva emo┼úii ├«n ceea ce prive┼čte locul ei de munc─â. Iar ieri a mai avut un ┼čoc: a aflat c─â nu va mai fi asistenta lui Capatos ├«n noul sezon al emisiunii de la Antena 1.

Cu doar c├óteva s─âpt─âm├óni ├«nainte de revenirea pe micul ecran, Daniela a aflat c─â nu va mai face parte din echipa ÔÇ×Un show p─âc─âtos". De vin─â a fost, se pare, scandalul cu iubitul ei fotbalist, Mihai Costea.

Apoi, Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, ne-a m─ârturisit c─â a reu┼čit s─â-┼či salveze asistenta de la concediere. Pe perioada verii, Daniela Crudu a prezentat o emisiune, ÔÇ×Comedia de la 5", timp ├«n care a demonstrat c─â poate face mai mult dec├ót s─â stea pe un scaun picior peste picior ┼či s─â z├ómbeasc─â la cadru.

A ├«mbr─âcat fel de fel de costume ┼či a intrat ├«n pielea unor personaje. De┼či nu are studii de actorie, Daniela s-a descurcat foarte bine, a┼ča c─â a ┼či fost r─âspl─âtit─â. De luni, ea va ├«ncasa mai mult dec├ót salariul de asistent─â tv, de 800 de euro, c─âci va avea un rol mai important ├«n emisiunea lui Dan Capatos. Ea va prezenta un jurnal de ┼čtiri mondene. Primul job al Danielei a fost ca dansatoare topless ├«n cluburi de noapte. ├Än televiziune a debutat ca ÔÇ×vecin─â" ├«n matinalul ÔÇ×'Neatza cu R─âzvan ┼či Dani", show de unde a fost dat─â afar─â ├«n urma scandalului sexual cu Leo de la Strehaia, care sus┼úinea c─â i-a dat 10.000 de euro pentru favoruri. Acesta este momentul c├ónd a intrat ├«n echipa ÔÇ×p─âc─âtoas─â" a emisiunii lui Dan Capatos.

Studioul emisiunii imit─â un club de noapte

Emisiunea ÔÇ×Un show p─âc─âtos" revine de luni la Antena 1, cu ├«ncepere de la orele 22.30. Dan Capatos are un platou nou-nou┼ú, ├«n care trustul Intact a investit mii de euro.

Studioul imit─â unu la unu un club de noapte, de unde nu poate lipsi un DJ. Acesta din urm─â va fi ÔÇ×interpretat" de Silviu Andrei. Al─âturi de Dan Capatos, ├«n noul sezon al emisiunii va mai fi ┼či comediantul C─ât─âlin Bordea.

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg
elena udrea png