Daniela Crudu rămâne la «Neatza». Nu a fost concediată!

UPDATE ora 18.55 Joi după-amiază, Daniela Crudu a aflat că nu a fost concediată după scandalul cu Leo de la Strehaia şi că va rămâne asistenta lui Răzvan şi Dani la matinalul Antenei 1.

"Daniela nu este concediată, e lucrează în continuare la Antena 1", a anunţat Simona Gherghe, la finalul emisiunii Acces Direct.

UPDATE: Reprezentanţii Kanal D au confirmat existenţa unui proiect pentru lansarea unui matinal, dar au negat categoric participarea Danielei Crudu în emisiune.

Există un proiect, dar nu vă pot da detalii în acest sens, pentru că ele nu există încă. Cu Daniela Crudu nu au existat niciun fel de discuţii pe această temă, nu se poate pune problema de o colaborare. Restul sunt doar speculaţii”, a declarat Maria Popescu, PR-ul Kanal D.

Bruneta are un plan B, în cazul în care producătorii matinalului rămân fermi pe poziţie şi nu o cheamă în emisiune.

Se pare că Daniela mizează pe ajutorul lui Dani Oţil care, pe când presta pentru Naţional TV, a apărat-o cu toate forţele pe Andreea Spătar, implicată într-un scandal similar după ce Boschet a bătut-o în mijlocul străzii, relatează Ring.

Dacă asta nu va funcţiona, Daniela mai are o şansă, ce-i drept, la Kanal D. Fostul iepuraş Playboy a aflat că turcii sunt pe cale să lanseze un matinal unde şi-ar putea găsi şi ea locul, mai ales că postul este ceva mai permisiv decât Antena 1.

A plâns în direct, de supărare

"Totul a fost o joacă. El m-a sunat şi a încercat să mă agaţe. Eu am intrat în jocul lui. M-a înnebunit cu faptul că vrea să îmi facă cadouri, că e galant, aşa că i-am dat contul meu, în joacă, să văd ce face. El mi-a virat în cont 5.000 de lei. Nu i-am cerut eu, a fost un cadou din partea lui", a spus Daniela, cu ochii în lacrimi, la emisiunea Acces Direct.

Daniela susţine că Leo de la Strehaia a minţit atunci când a afirmat că i-a dat 10.000 de euro, bani pe care ea nu i-ar fi mai înapoiat.

"Nu este adevărat că mi-a dat 10.000 de euro. Omul ăsta minte fără să clipească. El mi-a promis că îmi ia maşină, casă, mă temeam că îmi face cort în faţa blocului", a spus Daniela.

Citeşte şi:

Daniela Crudu, dată afară de la Antena 1

Sora Danielei: «Fraierul de Leo se oftică pentru că a fost refuzat»

Leo de la Strehaia, fraierit de Crudu cu 10.000 de euro: „O trec la pierderi”

Daniela Crudu umblă cu Leo de la Strehaia? Vezi ce zice soră-sa!

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png