Daniela Crudu s-a iubit pasional cu Ion Boschet, între Mucifer şi Leo - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Daniela Crudu apare din nou în prim planul tabloidelor noastre, după ce o persoană din anturajul ei a făcut o serie de declaraţii interesante despre o relaţie de a brunetei cu nimeni altul decât Ion Boschet, iubitul bătăuş al Andreei Spătaru.

Se pare că "Păcătoasa" ar fi trăit o scurtă idilă, cu Ion Boschet, relaţia dintre ei terminându-se în toamna anului trecut."A plimbat-o prin toată Europa. Chiar s-a comportat foarte bine cu ea. Chestia asta nu a ţinut mult, a avut loc undeva prin toamnă, înainte de faza cu Leo. Prin noiembrie, lui i s-a pus pata pe sora lui Brigitte. Nu ştiu dacă au fost împreună, dar ştiu doar că atunci s-a terminat totul între el şi Daniela" au declarat sursele mai sus menţionate.

Aventura Cruduţei cu Boschet a avut loc, se pare imediat, după ce aceasta s-a despărţit de Mucifer şi înainte de scandalul cu Leo de la Strehaia.

Ion Boschet a devenit cunoscut, în special în lumea mondenă, după relaţia cu fostul iepuraş Playboy, Andreea Spătaru, cu care a fost cuplat timp de trei ani, din 2005 pana în 2008.Afaceristul, pe numele lui real Ionel Cojocea, a fost surprins de paparazzii în vara lui 2008 administrându-i iubitei lui, Andreea Spătaru, o corecţie fizică ziua în amiaza mare, în centrul Bucureştiului. “Orice bărbat ar fi făcut la fel cu femeia lui!”, a fost explicaţia lui Boschet de la vremea respectivă, anunţă STL.

simeon stalpnicul png

VEZI AICI MAI MULTE FOTO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net