Daniela Gyorfi: «Nu-mi face Tal masaj, că poate mai facem un copil»

"Eu nu cred că femeile nu sunt abandonate aşa, de-odată peste noapte. Şi-a luat bărbatul bagajul şi-a plecat. Eu cred că ele simt! O femeie simte când este înşelată. Uită-te la mine!", a vorbit interpreta despre propriile experienţe mai puţin plăcute.

"El a avut marea neşansă să i se întindă o cursă şi să cadă în ea. Asta a fost situaţia, presa a fost acolo, televiziunile, toată lumea acolo...", a povestit ea.

După ce moderatorul i-a făcut cadou, din partea Oanei Turcu un gel special pentru masaj, Daniela a dat din casă: "Nu-mi face Tal masaj, că poate mai facem un copil din greşeală!", a glumit artista.

Cântăreaţa le-a criticat pe Laura Andreşan şi Ioana Popescu. Solista nu le-a numit în mod direct, dar s-a referit la topurile bărbaţilor, făcute de acestea.

"E foarte urât să spui că unul o avea aşa, altul avea atâta. Ăia poate s-au căsătorit, poate şi-au întemeiat o familie. Nu poţi să vii să spui că ăla făcea aşa, că tu îi făceai aşa. Mie nu-mi place să dau verdicte, nu vorbesc, că nu-s doamna Tatoiu, dar asemenea lucruri nu se spun şi nu se fac", a declarat Daniela.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg