Daniela Gyorfi nu se opreşte din plâns de la moartea mamei: «I-am spus să nu mă părăsească»

Daniela Gyorfi şi a plâns mama şi a aprins o lumânare pentru sufletul ei la capela Sfântul Nectarie (Foto: Sever Gheorghe) jpeg
Daniela Gyorfi şi-a plâns mama şi a aprins o lumânare pentru sufletul ei la capela Sfântul Nectarie (Foto: Sever Gheorghe)

Daniela Gyorfi trece prin clipe grele de când mama ei, Anica Diţa, a murit duminică dimineaţa, la spitalul Floreasca, unde era internată de o săptămână.

Cântăreaţa a fost alături de mama ei până în ultima clipă şi s-a rugat să nu păţească nimic.

"Am fost la spital, până în ultima secundă, am ţinut-o de mână şi i-am spus «Mamă, nu mă părăsi». Sunt convinsă că a vrut să supravieţuiască. Aştepta să o vadă la şcoală pe Maria. Când venea de la grădiniţa, Maria se ducea imediat la ea, mama ar fi dat totul pentru ea", a povestit Daniela cu ochii în lacrimi pentru "Poveştiri adevărate".

Vedeta şi mama ei nu au avut o viaţă deloc uşoară. Anica a rămas paralizată la 29 de ani, pe vremea când Daniela avea doar zece ani. Deşi artista se gândea că mama ei e slăbită de boală, este devastată de durere.

"Tot ce am e datorită mamei, am avut o situaţie, mâncam o dată la trei zile. Mama mi-a oferit tot ce a putut din nimicul ala pe care l-am avut. Nu sunt o eroină, sunt copil care şi-a iubit mama. S-a stins împăcată, ştie că o am pe Maria, ştie că am iubit-o şi o iubesc mult de tot. M-am gândit că după 33 de ani de suferinţă, organismul nu mai rezistă, m-am gandit că s-ar putea întâmpla, dar dacă mă întrebaţi acum ce e în sufletul meu, nu am putut să cred că o boala poate fi atât de galopantă, că luni te duci la spital şi duminică mori, în condiţiile în care joi râzi, glumeşti", a mai spus Daniela.

FOTO EXCLUSIV Daniela Gyorfi şi-a plâns mama la capelă. Iubitul ei, George Tal, e dărâmat

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
5 baza politie copy jpg
nicusor dan png
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg