Daniela Györfi: «Nu trebuia să mă operez vara»

simeon stalpnicul png

După ce zilele trecute a fost surprinsă cu faţa umflată, la două luni de la operaţie, Daniela Györfi se declară mulţumită de rezultat, dar recunoaşte că nu a fost un pacient model. „Nu am ţinut cont de indicaţiile medicului!", a spus solista.

Americancele au impus cu succes moda operaţiilor estetice. Româncele au adoptat-o în urmă cu câţiva ani, iar Daniela Györfi (44 de ani) este una dintre femeile obsedate de perfecţiune. Astfel, acum 15 ani, pe când avea 29 de ani, aceasta a fost prima vedetă de la noi care şi-a pus silicoane.

Cel mai recent, Daniela a repetat experienţa la începutul lui iunie, când într-o singură zi, medicul estetician i-a făcut mai multe îmbunătăţiri. Umplerea cearcănelor şi mărirea buzelor cu grăsime proprie extrasă din coapse, dar şi micşorarea nasului ar fi costat-o pe Daniela 5.900 € plus TVA, însă, pentru că se bucură de statutul de persoană publică, se pare că ea nu a plătit nici un leu.

La aproape două luni de la intervenţie, fotoreporterii Click! au surprins-o pe solistă cu umflături la nivelul buzelor şi al ochilor. Se pare că Daniela nu a urmat întocmai sfatul medicului estetician, ceea ce a întârziat procesul de vindecare. Chiar ea a recunoscut că nu a fost un pacient model. „Sinceră să fiu, eu sunt extraordinar de mulţumită de rezultat. Doctorul Kasem a lucrat foarte bine, iar rezultatele finale se vor vedea cât de curând. Încă nu m-am dezumflat de tot pentru că am avut o perioadă agitată. Deşi mi s-a spus să iau o pauză, să stau relaxată, eu am mers la concerte, am stat în soare. Nu m-am odihnit pentru că fetiţa mea se mai trezeşte noaptea, mai trebuie să am grijă şi de mama care e bolnavă, ori ca să te vindeci, trebuie musai să ţii cont de indicaţii", a declarat ea pentru Click!

Medicii spun că perioada benefică pentru astfel de intervenţii e cea rece, iar Daniela ştie că a greşit. „M-am grăbit puţin. Kasem mi-a spus să amânăm pentru sezonul rece, dar am avut două săptămâni libere şi mi-am zis că am timp să-mi revin. Nu a fost aşa. Am mers la concerte şi alte evenimente şi am renunţat mai repede la bandaje. Nu trebuia să mă operez vara", ne-a mai spus Györfi.

Gina Pistol, nas micșorat și buze mărite

Din dorinţa de a avea buze groase, fostul iepuraş Playboy, Gina Pistol, a trecut de mai multe ori pe la clinicile de estetică. Prima vizită a avut loc în 2008, la o clinică din Bacău, însă rezultatul nu au fost cel pe care blonda şi-l dorea. Substanţa injectată în buze i-a produs mici formaţiuni, iar buza de sus arăta destul de inestetic, ca un cioc de raţă. Doi ani mai târziu a repetat experienţa, se pare cu succes. Tot la capitolul frumuseţe, Gina a optat şi pentru corecţia nasului şi l-a micşorat acum 12 ani.

simeon stalpnicul png

Laurette a vrut un kilogram de silicon

Laurette Atindehou a apelat prima oară la medicul etetician în anul 2010. Nemulţumită de mărimea bustului său, aceasta a optat pentru implanturi cu silicon. Un an mai târziu de la această intervenţie, mulatra a devenit mămică, iar sânii i s-au lăsat după ce a alăptat şi a fost nevoită să se dea din nou pe mâna medicului estetician. Laurette a mers la cel care a operat-o pe Nicoleta Luciu, medicul Kasem Abu Bakr, şi şi-a mărit fiecare sân cu 620 de mililitri, adică mai mult de un kilogram pentru ambii sâni. Acum vedeta este mulţumită formele ei.

Alina Puşcaş, operată de două ori la sâni

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva", Alina Puşcaş, s-a aliniat trendului în urmă cu 7 ani. Pe la 22 de ani, nemulţumită de sânii ei care arătau precum două alune, aceasta s-a operat, însă nu a exgerat cu mărimea. La scurt timp după intervenţie, frumoasa şatenă s-a confruntat cu o experienţă delicată, întrucât operaţia i s-a desfăcut şi s-a infectat. Alina a fost nevoită să apeleze de urgenţă la medicul estetician. De atunci, frumoasa prezentatoare nu a mai avut probleme, şi mulţumită de aspectul ei nu a mai apelat la alte intervenţii.

simeon stalpnicul png
cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg