Dansez pentru tine: Bogdan Vlădău nu mai are voie să danseze

Ultima actualizare:

"În timpul antrenamentelor, la o priză mai dificilă, am simţit brusc o durere groaznică de spate. Am fost la mai mulţi medici şi verdictul a fost unul cam grav: lombosciatică. Unul din medicii care m-au văzut mi-a spus că-mi sugerează ca cel mai mare efort pe care îl fac să fie mersul pe jos, însă nu am cum să fac asta.

Am intrat în această luptă pentru Ana Maria şi nu aş putea să-mi iert faptul că acum din cauza unor probleme de sănătate, aş părăsi ringul de dans. Încerc să lupt cu mine şi cu durerea, iau tratamentele prescrise de medici şi sper să fac faţă duelului de vineri", a povestit Bogdan Vlădău, transmite Mediafax.

Bogdan Vlădău se duelează, deşi e accidentat la coloană

Chiar dacă ar fi trebuit să stea în pat, Bogdan vine zi de zi la repetiţii, fără să se menajeze foarte mult: "Am mare noroc cu fetele din echipa mea care au grija de mine. Ele îşi dau seama că mă doare, pentru că uneori mi se taie şi respiraţia când calc, însă când mă uit în ochii Anei Maria îmi trece orice durere.

Are o privire atât de vie şi de expresivă, încât aş face orice îmi stă în putere pentru a o ajuta să-şi împlinească visul şi să-şi ajute tatăl bolnav", povesteşte Bogdan, care speră să aibă telespectatorii alături şi la acest al doilea duel prin care trece.

Şi Nicola are probleme de sănătate, artista suferind o criză biliară din pricina stresului şi a repetitiilor pentru duelul de vineri.

"Nu mi-a plăcut niciodată să mă plâng, însă noi înainte de intrarea la duel am avut o săptămână cu adevărat ghinionistă. Mai întâi ni s-a îmbolnăvit coregrafa, apoi şi eu, şi Stefan am avut probleme de sănătate în urma antrenamentelor, el cu genunchiul, eu din cauza stresului şi a crizei de timp, cu fierea.

Ghinionul a culminat cu defecţiunea tehnică din timpul emisiunii de vineri, când din cauza faptului că nu se auzea bine muzica, am fost nevoiţi să întrerupem coregrafia de Bollywood şi să o luăm de la capăt", povesteşte artista, care promite să uite de toate greutăţile şi să danseze vineri din tot sufletul cu gândul la băieţelul lui Ştefan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net