«Dansez pentru tine» / «Oana Ioniţă are şanse mari să câştige»

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă (FOTOGRAFII: PRO TV)
Oana Ioniţă (FOTOGRAFII: PRO TV)

Chiar dacă nu mai face parte din juriul „Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi a urmărit evoluţia concurenţilor. Maestrul pariază pe două vedete: Oana Ioniţă şi Roxana Ionescu, dar înclină balanţa spre fosta „Bebeluşă”, pe care o admiră pentru profesionalismul său.

„Cine cred că va câştiga competiţia? Ori Oana Ioniţă, ori Roxana Ionescu. Roxana pune mult suflet, dar Oana e mai profi, de aceea consider că are şanse mai mari", ne-a spus Cornel Patrichi, care o place în mod deosebit pe fosta „Bebeluşă".

De altfel, aceasta a fost favorita lui încă de la primele ediţii ale emisiunii, pe care le-a privit din fotoliul de acasă şi nu din platou, aşa cum a făcut-o timp de şase ani şi jumătate. „Mie îmi plac profesioniştii, nu maidanezii. Există o vorbă printre balerini, aceea că dansatorii neprofesionişti sunt maidanezi. Oana se descurcă foarte bine. Este balerină, este absolventă de şcoală, iar asta se vede", ne-a explicat Cornel Patrichi simpatia pe care o are pentru blondă.

Cornel Patrichi consideră că Nicoleta Luciu nu merită nici un loc pe podium

Cornel Patrichi  consideră că  Nicoleta Luciu  nu merită nici  un loc pe podium
Cornel Patrichi consideră că Nicoleta Luciu nu merită nici un loc pe podium

Pe locul secund, maestrul crede că se va clasa Roxana Ionescu, cât despre al treilea loc, el ne-a spus că „pur şi simplu nu există". „Nicoleta Luciu este bâtă. În primul rând, are o conformaţie prea înaltă. În al doilea rând, eu am văzut personajul la lucru de câteva ori şi drept dovadă spun că pe locul trei nu va fi nimeni", ne-a mai declarat fostul jurat.

Finaliştii din această seară îşi dispută un premiu de 60.000 de euro. „Bebeluşa" Oana Ioniţă dansează cu Kovacs Ali Stoica ca să le ofere părinţilor acestuia un trai mai bun, Roxana Ionescu îl are ca partener pe George Boghian, pe care vrea să-l ajute să-şi reunească familia, iar Nicoleta Luciu concurează alături de Attila Hainer, un tânăr care provine dintr-o familie de rromi cu probleme financiare.

Coregraful crede că Roxana Ionescu se va clasa pe locul al doilea

Coregraful crede că Roxana Ionescu  se va clasa pe  locul al doilea
Coregraful crede că Roxana Ionescu se va clasa pe locul al doilea

Cel de-al 13-a sezon „Dansez pentru tine" nu este doar cel mai plină de ghinioane - doi dintre concurenţi au ieşit din concurs din cauza accidentărilor, iar ceilalţi se plâng încontinuu de febră musculară, vânătăi şi incidente la repetiţii. Sezonul care se încheie în această seară se mai poate lăuda cu un record: are finala cu cei mai mari sâni de până acum, şi asta datorită concurentelor care vor urca pe podium: Nicoleta Luciu (bust: 96), Oana Ioniţă, alias „Bebeluşa" (bust: 90) şi Roxana Ionescu, alias „Mama Natură" (bust: 86).

Musical, Bollywood şi street dance sunt stilurile de dans care vor stabili câştigătorii celui de-al 13-lea sezon. Fericiţii care, în urma votului telespectatorilor, vor fi declaraţi ocupanţii locului I, vor fi răsplătiţi cu trofeul emisiunii şi cu 60.000 de euro. Următorii clasaţi vor primi 20.000 de euro, iar ocupanţii locului al treilea, 15.000 de euro. Dar se vor mai acorda şi alte premii, precum cele speciale, astfel că în total se cheltuiesc 147.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net