Dansul i-a adus Biancăi 18.000 € într-o lună


    Bianca Drăguşanu a fost eliminată  în cea de-a patra ediţie  a sezonului cu numărul 13 „Dansez pentru tine”
Bianca Drăguşanu a fost eliminată în cea de-a patra ediţie a sezonului cu numărul 13 „Dansez pentru tine”

Şi-a pus în joc sănătatea şi nervii, dar n-a fost în zadar. Chiar dacă vineri Bianca Drăguşanu a fost eliminată din competiţia „Dansez pentru tine" de la PRO TV, totuşi, roşcata a avut de câştigat. Mai precis, 18.000 de euro, o sumă fabuloasă, poate, pentru telespectatorii care i-au urmărit evoluţia în concurs, dar nu şi pentru Bianca.

Săptămânal, Bianca Drăguşanu participă la evenimente unde este invitată fie ca oaspete de onoare, fie ca să prezinte modă. Din aceste contracte, roşcata câştigă sume frumuşele, între 1.500 şi 2.000 de euro, în funcţie de eveniment şi de locul unde se desfăşoară. Doar săptămâna aceasta, imediat după ieşirea din concursul „Dansez pentru tine" de la PRO TV, Bianca va încasa în jur de 6.000 de euro, căci participă la trei evenimente. În plus, ea este angajată de patru ani, cu carte de muncă, la fabrica de haine Atmosphere Fashion, unde este manager.

Chiar dacă nu duce lipsa banilor şi nu este deloc talentată la dans, Bianca a acceptat provocarea de a intra în competiţia visurilor de la PRO TV. Astfel, timp de o lună şi jumătate s-a antrenat şi şi-a dat toată silinţa ca parteneră de dans pentru Vasile Soldea, zis Carol. Pentru efortul ei, vedeta a fost remunerată cu 4.500 de euro pe ediţie, aşa cum spune o sursă din cadrul PRO TV.

Cum în cea de-a patra săptămână a părăsit concursul, roşcata a apucat să încaseze până acum doar de patru ori suma stabilită, adică 18.000 de euro.

Vineri noapte, imediat după terminarea transmisiei directe de la „Dansez", Bianca şi iubitul ei, Adrian Cristea, au dat o fugă în clubul Player, acolo unde o amică de-a vedetei şi-a aniversat ziua de naştere. „N-a putut să stea nici o oră, cred că doar vreo 40 de minute. Era extrem de obosită şi abia se ţinea pe picioare", ne-a povestit ieri o amică de-a vedetei.

„Sâmbătă s-a odihnit mai toată ziua, doar a ieşit un pic din casă să mănânce ceva cald, o supă. Apoi s-a întors cu Adi acasă şi a continuat să se odihnească. Are încă febră musculară şi a rămas cu multe vânătăi şi răni care se vor vindeca greu", a mai adăugat aceeaşi sursă.

Nicoleta Luciu şi Şerban «Hienă» au intrat la duel

PRO TV a fost din nou lider de audienţă pe intervalul 20.30 - 00.38, când s-a difuzat „Dansez pentru tine". În minutul de aur, 21.14, aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări erau cu ochii pe PRO TV.

Ratingul a fost asigurat şi de cel mai sexy duel al competiţiei, cel dintre Nicoleta şi Bianca. După eliminarea roşcatei, sexoasa Luciu n-a avut vreme să se bucure prea mult, căci a aflat că va intra iarăşi la duel, de data aceasta cu solistul trupei Animal X, Şerban zis „Hienă".

Ca de fiecare dată, tot publicul va fi cel care va decide cine va merge mai departe, trimiţând un SMS la 1322 cu textul „Şerban" sau „Nicoleta".

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg