Dario Bonetti: România e o ţară frumoasă. Aş vrea să revin ca antrenor"

"România este o ţară foarte frumoasă şi cu un fotbal foarte bun. A dat posibilitatea mai multor antrenori italieni să se afirme în campionatul intern. Contre între patroni şi antrenori există întotdeauna, însă eu am trăit şi zile frumoase în România", ne-a spus Dario Bonetti, cel care a obţinut nişte rezultate magnifice în această toamnă, câştigănd respectul suporterilor dinamovişti, după victoriile de la Liberec, din Ghencea, Graz şi cu Unirea Urziceni.

Nicolae Badea: "M-am înţeles verbal cu Bonetti asupra rezilierii contractului"

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, că a ajuns la o înţelegere verbală cu fostul tehnician al roş-albilor, Dario Bonetti, pentru rezilierea contractului şi urmează ca despărţirea să fie oficializată în scurt timp.

"Verbal, am rezolvat problema rezilierii contractului, mai rămâne ca totul să fie pus pe hârtie. Nu au fost probleme din partea niciuneia dintre părţi. Există regretul şi de o parte, şi de alta a unor treburi începute cu entuziasm şi care au fost întrerupte în timpul unui proces care ar fi putut avea rezultate bune. Important e să avem linişte acum la echipă", a spus Badea, la finalul unei noi runde de negocieri cu Bonetti.

colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
FotoJet jpg
Mangia2 jpg
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg